Gde su, šta rade? Otkrivamo šta radi zgodni Nikola iz hit serije Istine i laži

25.06.2024

16:21

By

Glumac Zoran Pajić

ATA IMAGES

Zoran Pajić

Glumac Zoran Pajić proslavio se u hit seriji Istine i laži, ali se u poslednje dve godine povukao iz javnosti. Sudeći po njegovom Instagram nalogu gde ga prati preko sto hiljada pratilaca, Zoran Pajić je i dalje omiljen i ima fanove iako nakon uloge zavodnika Nikole nije imao zapaženijih rola.

Glumac Zoran Pajić proslavio se u hit seriji ulogom zavodnika Nikole, a onda se povukao

Ako ćemo po njegovim objavama na društvenim mrežama, glumac Zoran Pajić posvetio se u poslednje dve godine TikTok platformi na kojoj objavljuje duhovite skečeve preko kojih do izražaja dolazi njegov raskošni talenat, a ima i zapažene uloge na daskama koje život znače.

Pre nego što je dobio ulogu koja ga je proslavila, glumac Zoran Pajić radio je kao voditelj, a kako je istakao jednom prilikom, taj posao mnogo je doprineo njegovim glumačkim kvalitetima koje je pokazao i dokazao ulogom u pomenutom kultnom ostvarenju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Pajic (@orangezo)

O svom poslu na radiju glumac Zoran Pajić i sam je govorio za medije i nije krio koliko mu nedostaje rad sa koleginicom Unom Senić:


Sa Unom Senić vodio sam jutarnju emisiju na jednoj eminentnoj radio stanici. Družili smo se sa slušaocima od šest do jedanaest svakog dana – izjavio je glumac Zoran Pajić, pa dodao:

Pročitajte i – Komšije otkrile sve tajne Nataše Ninković – Lepa je i negovana, ali namrgođena

– Posao na radiju zapravo je bila odlična priprema za ovo šo sada radim, ali zbog uloge u seriji morao sam da napustim posao. Ekipa sa kojom sam radio bila je sjajna. Nedostaju mi ti ljudi i slušaoci sa kojima smo Una i ja ostavrili izuzetno lep odnos – rekao je čuveni Nikola iz serije Istine i laži koji od kada zna za sebe voli pozorište i film:

Glumac Zoran Pajić od detinjstva gaji ljubav prema filmu i pozorištu

– Još kao dete bio sam opčinjen filmom i pozorištem. Gledao sam sa tetkom Predraga Ejdusa u predstavi „Lolita“, i to mi je promenilo život. Svaki odlazak u pozorište bio mi je svetkovina. Izlazio sam emotivno drugačiji nego kad sam ušao. Kada sam polagao prijemni na Akademiji umetnosti, Peca je primao klasu, i to mi je bilo znak da sam na pravom putu. Hvala bogu, odabrao me je. Nisam ni slutio koliko je teško i neuhvatljivo glumiti. Nema definicije, neopisivo je. Taj osećaj samo glumci mogu da shvate. Zato i nema udžbenika – zaključio je on.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije