Gledali ste je u „Igri sudbine“ a pojma niste imali da je udata za popularnog Vida: Upoznajte Andrianu, suprugu Stojana Đorđevića

11.07.2024

13:15

By

Glumac Stojan Đorđević

Youtube Printscreen

Zbog enormne popularnosti serije “Igra sudbine” koja je oborila sve rekorde gledanosti i po formi predstavlja najuspešniju srpsku sapunicu svih vremena, stiče se utisak da o glumcima koji su se takoreći uselili u domove svih nas, znamo gotovo svaki detalj.

Glumac Stojan Đorđević proslavio se ulogom u „Igri sudbine“, a niko ne zna da je i njegova žena zaigrala u istoj seriji

Ipak, oni nas često iznenade nekom novom informacijom i svojim ispreplitanim porodičnim i ljubavnim vezama, a jedan od onih o kojima se ne zna mnogo jeste i glumac Stojan Đorđević.

Glumac Stojan Đorđević domaćoj publici postao je prepoznatljiv ulogama u popularnim serijama Klan, Urgentni centar, Ravna gora….međutim najveću popularnost i pažnju publike stekao je ulogom Vida Zalada u hit-seriji „Igra sudbine“.

On je u ovom ostvarenju bio u ljubavnom odnosu sa Žaklinicom Tankosić koju je igrala mlada glumica Tijana Maksimović i dok su svi sa dozom uzbuđenja pratili zavrzlame tog odnosa pitajući se da li je njihova ljubav prava ili ne, on je privatno veoma ispunjen na ljubavnom planu.


Naime, glumac Stojan Đorđević uživa u skladnom braku sa glumicom koja takođe igra u seriji “Igra sudbine”, a reč je o prelepoj Andriani sa kojom on ima sina Andreja i ćerku Sašu.

Stojanova supruga naime tumačila je u pomenutom ostvarenju Lukinu profesorku, a niko nije znao da je sa njim u braku i da imaju dvoje dece.

Glumac Stojan Đorđević i Andriana ne eksponiraju svoju ljubav u javnosti

Razlog tome jeste i to što supružnici svoju privatnost mnogo ne eksponiraju u javnosti, međutim na Instagramu su veoma aktivni, te često dele fotke iz svakodnevnice.

Ako je suditi po fotkama i objavama reklo bi se da žive jedan idiličan život prepun ljubavi i privrženosti i da su veoma posvećeni mama i tata koji svoju decu uče pravim vrednostima.

Glumac Stojan Đorđević

Stojan Đorđević Instagram

Inače, glumac Stojan Đorđević deo je čuvene klase koja je iznedrila brojne poznate umetnike, kao što su Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Tamara Dragičević, Miljana Gavrilović, Jelisaveta Orašanin…

Kako je jednom prilikom otkrio, ovu klasu glumaca još zovu i „Svarovski klasa“, zbog velikog uspeha koji su postigli na domaćoj i stranoj glumačkoj sceni.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Youtube Printscreen/Stojan Đorđević/Andriana Đorđević/Instagram

Još iz kategorije