Dok Sloboda uživa u luksuzu, ovde živi njena sestra: Zavirite u dom Dragane Mićalović

20.05.2024

21:00

By

Dragana Mićalović u venčanici

Instagram

Stan Dragane Mićalović je savršeno uređen

Glumica Dragana Mićalović važi za jednu od leoših na našij javnoj sceni. Osim sjajnim glumačkim umećem ona privlači pažnju svojom lepotom, harizmom i iskrenošću baš kao i njena sestra Sloboda.

Ona je Beograd iz rodnog Leskovca, kako bi upisala srednju muzičku školu. Od tada, prestonica Srbije postala je dom Dragane Mićalović, a glumica već više od 15 godina svoj život i karijeru gradi ovde. Svoj život je organizovala savršeno  u stančiću koji veoma liči na nju.

Pročitajte i – Sve je sredila po svom ukusu- Zavirite u bajkoviti dom Dragane Katić

Stan Dragane Mićalović

Mlada glumica svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, neretko objavi po koji kadar iz svog slatkog stančića u kome dominira bela boja, jednostavni i praktični komadi nameštaja i slatki detalji.

Posebno se izdvaja njen muzički kutak i pianino na kome često svira dok pevuši omiljenu melodiju, ali treba znati i da je stan Dragane Mićalović daleko manje luksuzan od prostora u kom njena sestra Sloboda živi sa porodicom. Svakako, Dragani nije ni potreban prostraniji stan jer je sama i još uvek nema partnera i porodicu.


Pročitajte i – Dom Seke Aleksić i Veljka Piljkića je kao u snovima- Sobe su pravi raskoš, a bašta ima čak 100 ari

Beo, sterilan, a opet prostor ispunjen toplinom sa pažljivo izabranim detaljima i uspomenama čine preslatki dom u kome glumica puni baterije, odmara se i provodi svoje slobodno vreme.

Stan Dragane Mićalović je uređen baš po njenom ukusu, a mnogi su oduševljeni njenim izbirom boja koje su predodređene da unose radost i vedrinu u njeno raspoloženje, čak i onda kada glumica nije zadovoljna na svim poljima.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije