Sve je sredila po svom ukusu: Zavirite u bajkoviti dom Dragane Katić

17.11.2023

15:11

By

Nova voditeljka Zvezda Granda

instagram

Dom Dragane Katić je uređen po njenom ukusu

Voditeljka Dragana Katić je jedno od omiljenih ličnosti na našoj estradi. Uspešno vodi emisiju „Nikad nije kasno“, a ništa manje nije ostvarena ni na privatnom planu.

Njena najveća podrška su sinovi Bojan i Boban, koje je dobila u vanbračnoj vezi. Decu je sama odgajila, jer ju je njihov otac napustio dok je bila trudna. Boban već dugo živi u inostranstvu gde se uspešno bavi arhitekturom, dok je Bojan nastavio majčinim stopama, te je diplomirao novinarstvo.

Pročitajte: Vreme je da odem- Dragana Katić se teška srca oprostila, ovo su dalji planovi voditeljke

Dom Dragane Katić

Stan se nalazi na Karaburmi, a Dragana ga je uredila po svom ukusu, te se može osetiti toplina i udobnost doma. Voditeljka je podelila nekoliko kadrova iz njihovog stana, a može se primetiti da ima mnogo svetla, kao i da je sve „pod konac“ sređeno.

Pročitajte: Sjajna ideja za ručak- Recept Dragane Katić za punjene paprike će oduševiti sve domaćice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic)

– Oni imaju ono što ja najviše volim i kod sebe i što sam i ja nasledila od svojih roditelja, a to je poštenje. To mi je najvažnije, samo da su pošteni, a sve ostalo će oni izgraditi sami, i svoj uspeh i sve što treba. Volim i što su tvrdoglavi. Meni je to nekada smetalo, jer sam mislila da je to kamen spoticanja, ali ne – ispričala je Dragana.


Još iz kategorije