Hitno se oglasila Panterina ćerka: Sada je jasno šta čeka Maju Marinković posle svega

31.05.2024

15:20

By

Aneli i Janjuš

Maja Marinković

Veza Maje i Stanislava nije dugo trajala

Nakon niza svađa i ucena veza Maje i Stanislava u „Eliti“ definitivno je okončana. Naime, starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Pantera Krofak više nisu zajedno i nema indicija da će se ikada pomiriti.

Veza Maje i Stanislava nema budućnost

Kako prenosi Pink.rs veza Maje i Stanislava od početka je bila na klimavim nogama jer ih niko iz Zagreba, odakle je inače Krofak, nije podržavao, a posebno se ćerka Stanislava Pantere protivila njihovoj ljubavi. Njoj je najviše smetalo što njen otac i njegova devojka upražnjavaju intimne odnose pred kamerama.

Veza Maje i Stanislava

Podsetimo, veza Maje i Stanislava okončana je nedavno kada je Maja rešila da progovori o njihovom intimnom odnosu, za koji Stanislav tvrdi da se “nije desio“, zbog ubeđenja da kamere nisu usnimile njihovu vrelu akaciju. Njega su zbog toga osudili mnogi, ali je dobio podršku od majke Mione Jovanović.

Veza Maje i Stanislava

Maja Marinković i Stanislav KrofakPrintskrin

Njihova svađa tim povodom rezultirala je nizom ostalih, pa bivši partneri jedno drugo čašćavaju sočnim uvredama, a na Instagram profilu MMA borca, njegova ćerka Vanesa podelila je snimak fanova, na kom su Maju okarakterisali kao osobu koja ga navlači na tanak led s ciljem da ga diskvalifikuje.


Pročitajte i – Maja Marinković pred slomom živaca – Ništa joj nije sveto, čak ni tuđe dete

Psihičko zlostavljanje i navlačenje na diskvalifikaciju – napisano je na objavi, pa je jasno da pristalice MMA borca i njegova porodica ne vide ljubav starlete i Pantere u budućnosti za kojeg Maja tvrdi da je fan rijlitija Željka Mitrovića.

Pročitajte i – Stanislavu Maja važnija od ćerke – MMA borac nije odoleo, obuzela ga strast u toaletu

Podsećanja radi, iako je Stanislav Krofak obećao i dao reč ćerki Vanesi da više neće imati vrele akcije pred kamerama, to ga nije dugo držalo. Misleći da nema kamera u toaletu, Stanislav je s leđa naskočio na Maju, pa je pala još jedna u nizu brutalna vrela akcija o kojoj bruje svi, budući da se sve čulo širom imanja u Šimanovcima.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije