Novi potez Mionine majke dokazuje samo jedno: Da li je moguće da ovo radi posle svega?

29.05.2024

17:30

By

Majka Mione Jovanović

ATA IMAGES

Miona Jovanović

Majka Mione Jovanović izabrala Stanislava za zeta

Majka Mione Jovanović od samog početka nije prihvatila vezu svoje ćerke sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. I za nju i za njenog supruga samo je Stanislav Pantera Krofak idealna prilika za Mionu.

Majka Mione Jovanović ne krije da je svim srcem uz zeta iz Zagreba

Naime, novi potez majke Mione Jovanović ostavio je mnoge u čudu budući da je Stanislav Krofak bio u vezi sa Majom Marinković i sa njom imao eksplicitne odnose pred kamerama. I dok se svi pitaju da li je moguće da je žena baš ovo uradila, istina je da je za nju Pantera zet o kakvom sanja svaka svekrva.

Majka Mione Jovanović

Objava Mionine mameInstagram

Kao što možete da vidite na fotografiji iznad, majka Mione Jovanović na svoj Instagram nalog objavila je sliku drona kojim je Pantera hteo da dokaže Mioni da je nije prevario, te da je ona za njega jedna jedina, ali kako je ona već počela da se muva sa Ša u tom periodu, Krofak je odustao od te namere i ubrzo postao i sam deo rijalitija Željka Mitrovića.

Majka Mione Jovanović

Miona JovanovićBojan Vuković

Ljubav – napisala je majka Mione Jovanović u ovkiru storija i dodala crveno srce, pa je jasno da je još jednom pokazala da se nada ćerkinom pomirenju sa Stanislavom.


Pročitajte i – Maja Marinković na ivici nervnog sloma – Miona i Stanislav raskrinkani, sve je bila laž

Podsetimo, Stanislav je, uprkos obećanju koje je dao ćerki da neće biti intiman pred kamerama, to prekršio, ali je ubeđen da snimke niko nije video.

Međutim, klipovi žestoke vrele akcije s Majom masovno se dele po društvenim mrežana, a Krofak i dalje naivno veruje da je prilikom intimnog čina kamera bila ugašena budući da su to učinili upravo Maja i on.

Majka Mione Jovanović

Stajislav i MajaPrintskrin/Youtube

Očito je Pantera neobavešten o tome da postoje i druge kamere koje su sve zabeležile. Tačnije, ubeđen je da niko nije video sporni klip, pa se čak kladio sa Markom Đedovićem, i to u 10. 000 evra. No, uprkos tome nesuđena tašta i dalje navija za njega.

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE/B.V.

Još iz kategorije