Maja Marinković na ivici nervnog sloma: Miona i Stanislav raskrinkani, sve je bila laž

17.05.2024

19:15

By

Svađa Maje i Stanislava

Bojan Vuković

Maja Marinkovic

Svađa Maje i Stanislava promenila tok rijalitija

Voditelj Milan Milošević najavio je učesnicima „Elite“ prvi video-snimak na kom su imali priliku da vide kako Stanislav Krofak priča Lepom Mići o životu sa Mionom Jovanović. To je svakako videla i njegova nova devojka, pa je svađa Maje i Stanislava obeležila današnji dan u Eliti, a Maja Marinković pozelenela je od besa.

Svađa Maje i Stanislava izbila je zbog Mione

– Svađa Maje i Stanislava izbila je zbog Mione Jovanović. Ovaj ovde ima priču i za popa i za lopova. Kada dobije pitanja o Mioni i Ša, ona kaže: „Ne želim to da komentarišem“, Mića se nije uplitao, ti (Majčica) si se na kvarno smejao. Ja kada sam dobijala ovde pitanje za bivšeg dečka, rekla sam da ne želim da komentarišem, pritom je slagao.

Svađa Maje i Stanislava

Maja Marinković

– Laže, kada je došao jutros iz paba, kaže da je pričao za našu situaciju. Ovde ustane i ćuti kao mula, šta je svoje rekao?! O čemu priča ovaj čovek?! Jedva čekam za rođendan da vidim kako se to vidi spolja – rekla je starleta kada je izbila svađa Maje i Stanislava.

Pročitajte i – Ovo je mesečni honorar Maje Marinković u Eliti – Cifra će šokirati sve gledaoce

– Ovo što on izgovara je trebalo da kaže kada je došao – rekao je Milan, a Maja je skočila kao oparena:
– Ja ga štitim ovde, pričam da sam kao ja pogršeno shvatila ono sve za oralni se*s, da bi neko ispao bogougodan. Šta je to?! Nameštanje klasično, jako ružno, nefer. Naravno da sam izgorela. On mene ne poznaje, ne pretim, ali hajde da budemo realni. Šta treba, da idem na svoju štetu, zbog koga?! – rekla je Maja Marinković besna kao ris, te je sada veza Maje i Stanislava na ispitu.

– Miona, kako komentarišeš ovaj razgovor – pitao je Milan.


– Nisam sve shvatila baš najbolje. Sve što sam ja pričala, to je tako, on sada priča o tim stvarima iz svog ugla. A to da li je meni to smetalo ili nije, apsolutno mi je smetalo sve o čemu sam govorila. Rekla sam kada je ušao da je vreme pred nama i da će da vide svi ko je Stanislav – rekla je Miona, a odnos Maje Marinković sa Panterom ostao je u krizi.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije