Ovo je mesečni honorar Maje Marinković u Eliti: Cifra će šokirati sve gledaoce

11.05.2024

12:00

By

Svađa Maje i Stanislava

Maja Marinković

Mesečni honorar Maje Marinković u Eliti

Poznata Starleta Maja Marinković godinama se takmiči u rijalitiju. Prvo Zadruga, pa sada i Elita,  a jednom prilikom je njen otac Taki Marinković otkrio koliko honorar ima njegova ćerka.

Mesečni honorar Maje Marinković u Eliti će vas šokirati

Naime, tokom šeste sezone rijalitija honorar Maje Marinković je navodno bio oko 15.000 evra, a mnogi smatraju da je u sedmoj sezoni rijalitiju sigurno i veći.

U „Zadruzi 6“, Maja je imala žestok obračun sa Milicom kada je kažnjena i mesečnim honorarom, a Taki se oglasio i slučajno otkrio koliko on iznosi.

Mesečni honorar Maje Marinković

– Ma to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje… To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Video sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksplodira. Bacila je 15.000 evra u vodu – izjavio je Taki za“ Pink“ ni ne sluteći očigledno da je otkrio ćerkin honorar.

Inače, Maja Marinković trenutno je u ljubavi sa Stanislavom Krofakom.


Podsetimo, porodica Stanislava Krofaka jasno je iznela stav da ne podržava njegovu vezu sa Majom. S druge strane, Majin otac, Radomir Marinković Taki nazvao je Krofaka „Majinim fanom“.

Mesečni honorar Maje Marinković

Maja Marinković i TakiBojan Vuković

 

– Ovo je moje poslednje oglašavanje, odlučio sam da se povučem. Što se tiče Majine ljubavi, ona je već šest godina tamo i kad je bila najbolja i kad je bila najgora bio sam uz nju. Stanislav se odmah uhvatio najjače karike u kući, ali sviđa mi se što nikad nije ispljuvao Mionu i što je ispao veliki gospodin.

– Stanislav i Miona su Majini fanovi, pratili su je od početka i sami su to rekli, a on je vrlo dobro upućen i posavetovao se gde ulazi. Vrlo dobro zna šta radi – rekao je on tada.

Još iz kategorije