Zabrinuo sve: Filip Car otkrio termin Aleksandrinog porođaja, ima kompilakcije i preglede

13.03.2024

14:00

By

Svadba Aleksandre i Filipa

Termin Aleksandrinog porođaja

Bivši učesnik rijalitija, Filip Car će se uskoro ostavriti u ulozi oca, a dosta vremena provodi na Tiktoku. Naime, sada se uključio uživo putem ove društvene mreže, a prva tema kojom se obratio pratiocima bila je da njegova bivša partnerka, Aleksandra Nikolić.

Termin Aleksandrinog porođaja je otkriven, Car izneo sve u javnost

Aleks je ušla u deveti mesec trudnoće, a ovih dana medije su preplavile vesti da je već primljena u bolnicu i da se čeka carski rez.

Car ističe da to nije tačno i da su tu lažnu informaciju preneli neki bivši zadrugari.

Termin Aleksandrinog porođaja

– Molim sve bivše učesnike, kako „Elite“ tako i „Zadruge“, kao i sve influensere, jutjubere, da ne prenose dezinformacije. To su osetljive stvari, nemojte se igrati sa tim, molim vas – naveo je Filip i otkrio kako se oseća majka njegovog deteta.

Pročitajte: Ništa nije kako se čini, Biljana Jevtić izbacila Acu Ilića iz stana- Ne slažemo se

– Nije istina da se porodila, da je zakazala hitan carski rez… Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu.


– Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu – ispričao je Filip Car i istakao da će svi njegovi pratioci saznati kada njegova ćerka dođe na svet.

Termin Aleksandrinog porođaja

Aleksandra NIkolić i Filip CarB.V.

– Saznaćete ili preko slika na mom profilu, sa slavlja… Jednostavno, znaćete iz prve ruke – rekao je Car u svojoj emisiji na TikToku i time završio o Aleksandri.

Pročitajte: Car ili Nikolić: Tik pred porođaj šokantna odluka – otkriveno kako će se ćerka Aleks i Cara prezivati

Podsećanja radi, trudna starleta tokom prethodnih meseci nije krila da jedva čeka da postane majka, a mnoge zanima da li će otac deteta, Filip Car, biti prisutan u porođajnoj sali.

Termin Aleksandrinog porođaja

Podsetimo, o odnosu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara se danima unazad priča. Oni su započeli vezu pred kamerama rijalitija „Zadruga“, a potom je usledila veridba. Nakon šeste sezone, Aleksandra je ostala u drugom stanju i saznali su da čekaju devojčicu

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije