Ovo su svi čekali: Filip Car otkrio da li će beba nositi njegovo prezime, progovorio o svim detaljima

25.01.2024

10:01

By

Filip Car podelio fotografiju ćerkice

Ata images

Filip Car o prezimenu deteta koje će nositi po rođenju

Bivši rijaliti igrači Aleksandra Nikolić i Filip Car za dva meseca će se ostavriti u ulozi roditelja, ali kako što ej poznato njih dvoje su raskinuli a Aleksandra je nedavno rekla da o imenu bebe ona odlučuje, Međutim, sada je progovorio Filip Car o prezimenu deteta.

Filip Car o prezimenu deteta i detalji posle rođenja bebe

Na svom Tiktoku bivši rijaliti učesnik pričao je o detaljima a onda je progovorio Filip Car o prezimenu deteta, ali i imenu, jer kako što je poznato prvobitno i u poslednjem zajedničkom intervjuu istakli su da su ga zajedno smišljali. Ipak, Aleksandra je nedavno rekla da će ona odlučiti koje ime će beba nositi, a Car je sada progovorio o tome, kao i o ostalim detaljima koji se tiču rođenja bebe.

Filip Car o prezimenu deteta

U toku uključenja na TikToku Filip je dobio pitanje da li će beba nositi njegovo prezime.

– Ja mislim da bi dete trebalo da nosi moje prezime i da je moje prezime samo po sebi toliko lepo, prepoznatljivo i posebno. Naravno da ću insistirati da dete nosi moje prezime. Ako Aleksandra ne bude htela da dete nosi moje prezime, neka nosi njeno, pa kasnije, kada dete poraste, neka odluči čije želi. Eventualno može imati i od mame i od tate – rekao je bivši zadrugar.

PROČITAJTE I: Trudna Aleksandra Nikolić progovorila o pomirenju sa Carem: Donela je novu odluku, ovime je trenutno okupirana

Filip je progovorio i o imenu te istakao da ukoliko Aleksandra želi može bebi da da i ime Spomenka, po svojoj majci.


Filip Car o prezimenu deteta

– Naravno da mislim učestvovati u davanju imena. Video sam da je zadnji put Aleksandra rekla da će ona dati ime. Probaću nekako da joj kažem da se zajedno dogovorimo. Bilo je par imena koja su se svidela i meni i njoj, ali voleo bi da učestvujem u davanju imena. I ako ne budem učestvovao, neka je ono živo i zdravo. Ako hoće neka da ime Spomenka, samo da je živa i zdrava, kakvo god ime joj da nebitno – zaključio je Car.

Podsetimo, nedavno se Aleksandra oglasila za medije te istakla i čime planira da se bavi kada se rodi beba i malo stasa, ali i da sada ne gubi vreme već ide na obuke.

Još iz kategorije