Aleksandra Nikolić otkrila sve o imenu za bebu i odnosu sa Carem, a ovim poslom će se baviti

15.01.2024

21:30

By

Aleksandra Nikolić šokirala

instagram

Aleksandra Nikolić o imenu za bebu i odnosu sa Carem

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić nedvno je napustila Filipa Cara sa kojim čeka dete a sada je progovrila o njihovom odnosu. Aleksandra Nikolić o imenu za bebu takođe je otkrila neke pojedinosti o kojima do sada nije pričala.

Aleksandra Nikolić o imenu za bebu i budućem zanimanju

Bivša rijaliti učesnica iznela je detalje o bebi koji su njene fanove veoma zanimali te je ovom prilikom otkrila da će ona biti ta koja će odabrati ime za ćerku.

Ona se juče uključila u emisiju „Premijera vikend specijal“ i otkrila detalje iz života te kako je provela praznike.

– Malo sam najpre otišla kod svojih u Prijepolje gde sam provela Božić, potom sam bila pod Ostrogom, a nakon toga sam sa sestrom i njenim sinom bila na Zlatiboru. Živim mirno, povučeno i jedino što mi se poslednjih dana loše desilo je to da su mi hakovali vocap – istakla je Aleksandra, a onda se osvrnula na odnos sa Filipom Carem.

 


– Mi smo u korektnim odnosima, nema tu zle krvi. Nismo više zajedno, ja sam ovde. On i ja ćemo dobiti bebu i vezani smo do kraja života, hteli – ne hteli – otkila je Aleksandra.

Aleksandra Nikolić o imenu za bebu je takođe pričala u pomenutoj emisiji:

– Ja ću odabrati ime a bebu, a ne bih da otkrivam šta sam odlučila do porođaja – rekla je i otkrila tom prilikom da je potražila stručnu pomoć:

– Krenula sam i na psihoterapiju i to mi mnogo pomaže.

PROČITAJTE I: Drama pred dolazak bebe: Aleksandra napustila Filipa Cara, dokaz je pred vama

Danas se Aleksandra oglasila na društvenoj mreži instagram i otkrila šta uskoro možemo da očekujemo od nje. Naime, ona je bila u salonu kod svoje prijateljice te istakla da ide na obuku nadogradnje kose.

– Kod moje Marije na obuci za nadogradnju kose! Uskoro vas očekuje svašta nešto – napisala je na storiju na Instagramu Aleksandra.

PROČITAJTE I: Isplivale privatne poruke Aleksandre Nikolić nakon raskida sa Carem: U sve umešana njena majka

Inače, podsetimo, Aleksandra je muški frizer po profesiji, te je i ranije isticala da bi volela da ode na kurs i da obnovi znanje, ali se po svemu sudeći sada odlučila na drugu vrstu frizerskih usluga.

U svakom slučaju, Aleksandra koristi pametno trudničke dane kojih joj nije ostalo još mnogo s obzirom da se nalazi u sedmom mesecu trudnoće.

Još iz kategorije