Trudna Aleksandra Nikolić progovorila o pomirenju sa Carem: Donela je novu odluku, ovime je trenutno okupirana

22.01.2024

15:01

By

Aleksandra Nikolić šokirala

B.V.

Aleksandra Nikolić progovorila o pomirenju sa Carem

Rijaliti pobednica Aleksandra Nikolić u sedmom je mesecu trudnoće, a otac bebe, Filip Car i ona nedavno su stavili tačku na svoju vezu. Ipak, o njihovom pomirenju se uveliko spekuliše jer su se ponovo zapratili na Instagramu. A sada je Aleksandra Nikolić progovorila o pomirenju sa Carem.

Aleksandra Nikolić progovorila o pomirenju sa Carem i planovima

Aleksandra Nikolić nedavno je objavila da želi da se posveti frizerskom zanatu, za medije je sad otkrila da redovno ide na kurs i da će otvoriti svoj salon kada se bude porodila i kada beba bude malo porasla.

Aleksandra kaže i da joj ništa ne pada teško, a pošto je odlučila da se usavrši u nadogradnji kose uskoro će vežbati i na svojoj sestri.

Aleksandra Nikolić progovorila o pomirenju sa Carem

– U sedmom sam mesecu trudnoće, dobro sam, ali imam mučnine, što znači da će bebac imati kosu – kaže ona i dodaje:

– Na edukaciji ostanem po ceo dan i vežbam. Esteta sam. Postoje lutke na kojima radim, a dolaze i mušterije, pa gledam. Počela sam da dovodim i svoje modele, ovih dana planiram da uradim nadogradnju svojoj sestri. Dobro se snalazim i kažu mi da sam izuzetno vešta.


PROČITAJTE I: Isplivale privatne poruke Aleksandre Nikolić nakon raskida sa Carem: U sve umešana njena majka

Aleksandra je svesna da se o njoj plasiraju razne priče, a kaže da je odlučna da pokaže sve suprotno od onoga što se o njoj priča i misli.

– Ljudi će uvek komentarisati, iznenadila bih se da ne čujem ništa loše o sebi. Pomislila bih da sa mnom nešto nije u redu. Vredna sam, želim da radim i otvorim salon, a sve što zacrtam na kraju i ostvarim. Odavno nisam deo rijalitija, trudim se da budem van svih priča, ali nekako me to ne zaobilazi. Konstantno me pominju, ali me ništa ne dotiče. Za dva meseca ću postati mama, mlada sam i ostvarena žena, ništa više mi od života nije potrebno. Renoviram stan, kupila sam auto, ništa mi ne fali – kaže Aleksandra.

Aleksandra Nikolić progovorila o pomirenju sa Carem

Ono što sve najviše zanima je njn odnos sa ocem bebe, rijaliti igračem, Filipom Carem. Aleksandra Nikolić je sada progovorila o pomirenju sa Carem.

– Šta god da se dogodilo između nas, bićemo u dobrim odnosima zbog deteta. Njemu niko ne može da bude preči od mene, niti meni od njega. Nismo se pomirili, ali smo u kontaktu – kaže Aleks.

Još iz kategorije