Aleksandra Nikolić primljena u bolnicu: Poznato kada se porađa, svi se pitaju gde je Car

11.03.2024

10:15

By

Aleksandra Nikolić primljena u bolnicu

Aleksandra Nikolić primljena u bolnicu

Pobednica prošlogodišnje Zadruge Aleksandra Nikolić je sinoć primljrna u bolnicu zbog porođaja. Naime, oorođaj je navodno zakazan za sutra, a Aleksandra je primljena radi pripreme za carski rez, prenose domaći mediji.

Aleksandra Nikolić primljena u bolnicu zbog porođaja

Ona je okružena porodicom i prijateljima, koji joj pružaju podršku dok se priprema da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.

Aleksandra Nikolić primljena u bolnicu

Trudna starleta tokom prethodnih meseci nije krila da jedva čeka da postane majka, a mnoge zanima da li će otac deteta, Filip Car, biti prisutan u porođajnoj sali.

Podsetimo, o odnosu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara se danima unazad priča. Oni su započeli vezu pred kamerama rijalitija „Zadruga“, a potom je usledila veridba. Nakon šeste sezone, Aleksandra je ostala u drugom stanju i saznali su da čekaju devojčicu.

Pročitajte: Anastasija više nije mogla da ćuti- Obratila se javno svekru, kakav otac takav sin

Buran ljubavni odnos sa bivšim partnerom Filipom Carom ni najmanje je nije omeo u nameri da pripremi sve potrebno za naslednicu, pa je poslednjih nedelja potrošila više od 10.000 evra za opremanje sobe i ćerkicinu garderobu.


Ona se sada pak oglasila i priznala sve o odnosu sa Filipom sa kojim će dobiti svoje prvo dete:

Aleksandra Nikolić primljena u bolnicu

Aleksandra NIkolić i Filip CarB.V.

– U odličnom smo odnosu, dogovaramo se oko svega i zaista nemamo nikakvih problema – istakla je Aleksandra, a potom otkrila i da li postoji mogućnost da obnovi ljubavnu vezu sa Filipom Carem.

– Nikad ne reci nikad kad smo u pitanju ti i ja – našalila se Aleksandra.

– Aleks je tokom prvog burnog raskida sa Filipom potražila pomoć stručnog lica koje joj je pomoglo da prebrodi teške trenutke i strah od toga da će dete odgajati sama. Upravo to joj je pomoglo da se posveti onome što je čini istinski srećnom, a to je rodjenje devojčice. Svakim danom je okupirala svoje misli sobicom za svoju mezimicu i garderobicom u koju će je oblačiti-navodi izvor i dodaje:

Aleksandra Nikolić primljena u bolnicu

Aleksandra Nikolić i Filip CarBojan Vuković

– Iako joj je majka nebrojano puta govorila da ne treba da troši na garderobu koju će beba brzo da preraste, Aleks je za svega dva, tri dana pukla 5.000 evra i za to. Kupila je sve što joj se dopalo bez da razmišlja koliko košta.

– Njeni bliski prijatelji se danima smeju jer se medju odevnim komadima nalazi garderoba koju bebica može da nosi tek za dve, tri godine, ali je puštaju da uživa s obzirom da svi vide koliko je kupovina za mezimicu usrećuje – zaključuje izvor.

Još iz kategorije