Tik pred porođaj: Aleks Nikolić bila u šemi sa mužem poznate starlete, Car će poludeti

01.02.2024

09:01

By

Svadba Aleksandre i Filipa

Šema Aleksandre Nikolić izazvala lavinu komentara

Aleksandra Nikolić se porađa za dva meseca, a sada je u javnost dospela informacija koja joj se neće svideti.

Šema Aleksandre Nikolić će izludeti Filipa Cara

Naime, starleta Jovana Novakov Šmizla, gostujući u jednoj emisiji, iznela je šok tvrdnje na račun Aleksandre Nikolić.

Kako sama Jovana tvrdi, Aleksandra je navodno imala aferu sa njenim bivšim mužem. U pitanju je inače izvesni Džoni kojeg je prošle sezone konstantno iz Zadruge 6 pozdravljala Ana Ćurčić.

Šema Aleksandre Nikolić

Naime, kako je Šmizla tvrdi, nije sigurna da li je Aleks bila intimna sa njenim bivšim, ali kako su se provodili i izlazili zajedno, negde veruje da je došlo i do toga.

Pročitajte: Filip Car i Aleks Nikolić se zajedno oglasili Pomenuli i ime za ćerku, zaboravili sve ružno

Aleksandra je sačekala mog bivšeg supruga iz zatovora, a znamo kako je kad zatvorenici izađu. Oni su izlazili zajedno u provode, provodili su se… Nemam dokaz da su bili u krevetu, ali kako znam gde su išli i kako su se provodili, svakom je jasno kako tu stoje stvari – istakla je Šmizla i dodala:


Šema Aleksandre Nikolić

– Sigurna sam da i Car nije mogao da proguta Aleksandrinu prošlost i da zato nisu uspeli. Žao mi je što njihovo dete neće rasti uz oba roditelja, ali to je tako. Ja pričam i u svoje ime, mene od moje prošlosti ne bi tri života oprala.

– Tako je i sa Aleks. Ona je onako slataka, simpatična devojka, nemam ja ništa protiv nje. Moj suprug i ja smo se rastali jer imamo različite poglede na život. On voli provod, izlaske, ludovanje, a ja nisam u tom fazonu.

Šema Aleksandre Nikolić

Antonio Ahel/ATAImages

– Sa Aleksandrom se nikad nisam srela, ne idem ja na ta mesta gde bih mogla da se sretnem s njom, imam uzak krug svojih ljudi i to je to. I ako je bila sa mojim mužem, nije mi ona kriva, on je kriv – zaključila je Šmizla.

Još iz kategorije