Danas je taj dan: Radost u domu Aleksandre Nikolić, čestitke pristižu sa svih strana, nema veće sreće

28.01.2024

18:00

By

Aleks Nikolić se oglasila pred porođaj

Aleksandra Nikolić rođendan proslavlja uz čestitke koje stižu sa svih strana

Bivša rijaliti pobednica Aleksandra Nikolić uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a danas slavi veoma važan dan za nju. Naime, Aleksandra Nikolić rođendan proslavlja kao trudnica u sedmom mesecu, a čestike pristižu sa svih strana.

Aleksandra Nikolić rođendan proslavlja kao trudnica

Kao što je poznato Aleksandra Nikolić rođendan proslavlja kao trudnica i to u sedmom mesecu te je većina čestitki koje se nižu upravo povodom bebe koja će uskoro doći na ovaj svet.

Uz jednu od čestitiki koje se ne mogu prebrojati Aleksandra je stavila i pesmu Marije Šerifović „Dolazi ljubav“, te je jasno da i ona sama jedva čeka da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.

Aleksandra Nikolić rođendan

Kao što je poznato Aleksandra čeka dete sa Filipom Carom sa kojim se rastala pre izvesnog vremena, ali kako je i sama istakla njih dvoje su sada u dobrim odnosima.

– Mi smo u korektnim odnosima, nema tu zle krvi. Nismo više zajedno, ja sam ovde. On i ja ćemo dobiti bebu i vezani smo do kraja života, hteli – ne hteli – otkila je Aleksandra nedavno.


Ona je tom prilikom ispirčala i kako je ona ta koja će dati ime bebi.

– Ja ću odabrati ime a bebu, a ne bih da otkrivam šta sam odlučila do porođaja – rekla je i otkrila tom prilikom da je potražila stručnu pomoć:

– Krenula sam i na psihoterapiju i to mi mnogo pomaže.

PROČITAJTE I: Drama pred dolazak bebe: Aleksandra napustila Filipa Cara, dokaz je pred vama

Inače, Aleksandra je danas napunila 26. godina, koje su i prave godine da se ostvari u ulozi majke.

Sa druge strane i Filip Car se raduje prinovi te se i on nedavno oglasio te istakao da bi želeo da dete nosi njegovo prezime, a što se tiče imena to prepupta Aleksandri iako bi voleo u svemu da učestvuje.

Još iz kategorije