Car ili Nikolić: Tik pred porođaj šokantna odluka – otkriveno kako će se ćerka Aleks i Cara prezivati

29.02.2024

17:02

By

Car i Aleksandra su se pomirili

Bojan Vuković

Ćerka Aleks i Cara uskoro dolazi na svet

Ćerka Aleks i Cara ako bude sve po planu dolazi za nekoliko nedelja, a roditelji su se prema pisanju medija konačno dogovorili oko toga čije će prezime devojčica nositi.

Ćerka Aleks i Cara nosiće tatino prezime

Aleksandra Nikolić vrši poslednje pripreme za dolazak prinove, kako je i sama pokazala na Instagramu, krevetac je već spreman, a spremne su i torba za porodilište, ali i sve nepohodne stvarčice za prve dane kada mama i beba stignu kući.

Kao što se već ranije pisalo, Aleksandra ne štedi ni kada je boravak u porodilištu u pitanju te je odlučila da plati apartman u kom će biti sama sa bebom.

Ćerka Aleks i Cara

Ipak, osim porođaja i toga kako teku pripreme sve je najviše zanimalo to čije će prezime nositi ćerka Aleks i Cara, a sada je to konačno i otkriveno.


Kako „Alo“ saznaje devojčica će nositi prezime Car.

Inače i sam Filip Car je nedavno govorio na ovu temu te istakao:

– Voleo bih da dete nosi moje prezime, to je negde i logično. A moje prezime je baš lepo i posebno, ali dobro, ako i ne dođe do toga, kada dete poraste, može i samo da odlučuje o tome. A može da ima i mamino i tatino prezime – rekao je Filip ranije.

Ćerka Aleks i Cara

Podsetimo, Car je pre samo nekoliko dana objavio i fotografiju sa ultrazvuka, sada  je to učinila ponovo i Aleksandra koja sve češće ističe da su njih dvoje u dobrim odnosima, tako da sve ide ka tome da će porodica biti skladna kada na svet bude stigla ćerka čije ime još uvek ne žele da otkriju.

Još iz kategorije