Milan Stanković ipak ne ide u manastir: Vraća se svojoj prvoj ljubavi, Rada je presrećna

27.02.2024

14:02

By

Milan Stanković se vraća pevanju

Bojan Vuković, Dragan Gajić

Rada Manojlović i Milan Stanković

Milan Stanković se vraća pevanju

Kako prenose mediji, pevač Milan Stanković po svemu sudeći, odustao je od monaškog života iako se godinama spekulisalo i provlačilo svašta.

Milan Stanković se vraća pevanju, ne odlazi u manastir

On se okrenuo Bogu i veri, a sada je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da uveliko radi na novim pesmama.

Prema informacijama, Stanković  se vraća na velika vrata, a saradnja sa Bubom Korelijem i Džalom, biće mu odskočna daska i vetar u leđa za povratak.

Milan Stanković se vraća pevanju

Izvor blizak Stankoviću otkriva detalje nove saradnje:

– Pesma će biti neviđeni hit. Svi koji su je čuli su oduševljeni. Ceo projekat se drži u strogoj tajnosti. Milan je zbog pesme više puta odlazio u Sarajevo, ali je sada sve završeno. Sad samo ostaje na Milanu da odluči kad će je objaviti, ali nema sumnje da će ova stara-nova saradnja izazvati pravi bum na estradi. Pomirenje i kraj rada na pesmi, oni su zajedno proslavili na večeri u jednom od najboljih sarajevskih restorana – govori izvor pa dodaje:


Milan Stanković se vraća pevanju

Bojan Vuković

– Pre same nove pesme, Džala i Buba s Milanom pripremaju još jedno iznenađenje, a to je da će u etar pustiti i prvu, staru verziju pesme „Pablo“ i to kao remiks.

Pročitajte: Osim u pevanju, sjajna je i u kuhinji- Ovo je recept Anastasije Ražnatović za pitu sa mesom

– Ova verzija je svojevremeno „procurila“ na društvenim mrežama u demo verziji, ali je na kraju puštena sa novim aranžmanom, iako su mnogi tad tvrdila da je ta verzija bila mnogo bolja. Milan je do sad više puta menjao svoje planove oko povratka na scenu.

Milan Stanković se vraća pevanju

– Tako je njegova prvobitna ideja bila da mu povratnički singl bude jedna pesma koju je odavno napisao, a koja mu je duže vreme stajala u fioci nakon što je odlučio da kaže „zbogom“ estradi.

Pročitajte: Milan Stanković u teškoj zdravstvenoj situaciji- Pevač javno traži pomoć

– Ipak, u međuvremenu se predomislio i uspostavio kontakt sa bosanskim dvojcem, pa je odlučio da igra „na sigurno“ i da se sa njihovom pesmom vrati na estradni vrh, gde i pripada – izjavio je izvor blizak Stankoviću.

Još iz kategorije