Milan Stanković dobio jezive pretnje: Pevač morao hitno da napusti Beograd

28.11.2023

11:30

By

Optužbe na račun Milana Stankovića

B- VUKOVIĆ

Optužbe na račun Milana Stankovića izazvale lavinu komentara na društvenim mrežama

Pevačica Dunja Ilić je pre nekoliko dana iznela šokantne navode u javnost, a vezuju se za pevača Milana Stankovića.

Naime, ona je Stankovića optužila za privođenje maloletnika. Takođe, tom prilikom je na svoj stori javno objavila i njegov broj telefona zbog čega se Milan navodno našao na meti brojnih pretnji i uvreda.

Optužbe na račun Milana Stankovića

Milan je navodno, zbog straha za svoju bezbednost, odmah promenio broj telefona, te napustio Beograd. 

Optužbe na račun Milana Stankovića šokirale javnost

– Milanu su, čim je Dunja na storiju objavila njegov broj telefona, počele da stižu pretnje i gnusne uvrede. Svašta su mu pisali i najstrašnije ga vređali. On se prvo nije obazirao na to, ali onda su počeli i non-stop da ga zovu i da mu ostavljaju glasovne poruke. Njegov broj je postao viralan i na društvenim mrežama, pa je zbog toga za sat vremena imao preko 1.000 poruka i propuštenih poziva. Mislio je da će se to smiriti kroz nekoliko sati, ali nakon što je situacija postala dramatična, rešio je da promeni broj koji je godinama koristio i da se na neko vreme opet skloni iz Srbije, odakle je došao iz Grčke – tvrdio je izvor, pa dodao:

Pročitajte: Završio sa manastirskim životom- Milan Stanković se vratio na scenu i odmah napravio haos

Optužbe na račun Milana Stankovića

Bojan Vuković


– Svi su se zabrinuli za njega, pošto se nije javljao ni najbližima, pa je nastala prava panika gde se nalazi i da li je sve okej jer je Dunja baš žestoko udarila na njega. Kad je video da joj se javlja sve više ljudi i da ona to i dalje javno objavljuje, shvatio je da je vrag odneo šalu i da može da se nađe u ozbiljnom problemu. Čvrsto je rešio da joj javno ne odgovara na prozivke, što i ne čudi, budući da je poznato da privatni život čuva daleko od očiju javnosti nakon što se „opekao“ zbog veze sa Radom Manojlović, o kojoj su mediji nadugo i naširoko pisali godinama. S obzirom na to da je upravo počeo Božićni post, ovo je bilo idealno vreme da se skloni od svega i posveti molitvama, dok se bura malo ne stiša – zaključio je tvrdnje izvor za medije.

Pročitajte: Milan Stanković ponovo na Instagramu- Njegov izgled ostavio sve bez teksta

Optužbe na račun Milana Stankovića

Podsećanja radi, nakon što je Dunja optužila Milana za razne nedolične radnje, njene tvrdnje su izazvale veliku pažnju, ali i osudu javnosti, te su mnogi bili zatečeni ovakvim izlivom besa i optužbama.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije