Milan Stanković u teškoj zdravstvenoj situaciji: Pevač javno traži pomoć

04.01.2024

10:00

By

Zdravstveno stanje Milana Stankovića

Zdravstveno stanje Milana Stankovića zabrinulo fanove

Pevač Milan Stanković javno je zamolio fanove na društvenoj mreži Instagram za pomoć.

Naime, Milan je otkrio da ima problema sa sinusima, te je zatražio njihovo mišljenje i iskustva o leku. Iako je i dobio par odgovora putem storija, kako može zalečiti/izlečiti sinuse, većina komentara svodila se na jedno – kad se vraćaš na muzičko tlo.

Zdravstveno stanje Milana Stankovića izazvalo lavinu komentara

– „Želimo album“, „hoćemo pesmu“, „samo tvoje pesme to leče, pa moraš da nam snimiš nešto“, „album je lek“, samo su neki od komentara.

Milan je na sve ovo ostavljao šaljive emotikone, a na neke odgovore čak nije imao ni komentar.

Zdravstveno stanje Milana Stankovića

Podsećanja radi, evačica Dunja Ilić je pre nekoliko dana iznela šokantne navode u javnost, a vezuju se za pevača Milana Stankovića.


Naime, ona je Stankovića optužila za privođenje maloletnika. Takođe, tom prilikom je na svoj stori javno objavila i njegov broj telefona zbog čega se Milan navodno našao na meti brojnih pretnji i uvreda.

– Milanu su, čim je Dunja na storiju objavila njegov broj telefona, počele da stižu pretnje i gnusne uvrede. Svašta su mu pisali i najstrašnije ga vređali. On se prvo nije obazirao na to, ali onda su počeli i non-stop da ga zovu i da mu ostavljaju glasovne poruke. Njegov broj je postao viralan i na društvenim mrežama, pa je zbog toga za sat vremena imao preko 1.000 poruka i propuštenih poziva. Mislio je da će se to smiriti kroz nekoliko sati, ali nakon što je situacija postala dramatična, rešio je da promeni broj koji je godinama koristio i da se na neko vreme opet skloni iz Srbije, odakle je došao iz Grčke – tvrdio je izvor, pa dodao:

Pročitajte: Milan Stanković dobio jezive pretnje- Pevač morao hitno da napusti Beograd

Zdravstveno stanje Milana Stankovića

– Svi su se zabrinuli za njega, pošto se nije javljao ni najbližima, pa je nastala prava panika gde se nalazi i da li je sve okej jer je Dunja baš žestoko udarila na njega. Kad je video da joj se javlja sve više ljudi i da ona to i dalje javno objavljuje, shvatio je da je vrag odneo šalu i da može da se nađe u ozbiljnom problemu. Čvrsto je rešio da joj javno ne odgovara na prozivke, što i ne čudi, budući da je poznato da privatni život čuva daleko od očiju javnosti nakon što se „opekao“ zbog veze sa Radom Manojlović, o kojoj su mediji nadugo i naširoko pisali godinama. S obzirom na to da je upravo počeo Božićni post, ovo je bilo idealno vreme da se skloni od svega i posveti molitvama, dok se bura malo ne stiša – zaključio je tvrdnje izvor za medije.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije