Tek sada će se podići bura: Saška Karan žestoko potkačila Jovanu Jeremić, ni ona joj nije ostala dužna

27.03.2023

18:00

By

Jovana Jeremić tužila Sašku Karan

Sukob Saške Karan i Jovane Jeremić ne prestaje da intrigira

Pevačica Saška Karan  poznata je u estradnom svetu, ne samo po dobroj pesmi i lepoti, već i po tome što s vremena na vreme ume da potkači kolege sa javne scene i da svojim žustrim komentarima mnoge ostavi bez teksta.

Sukob Saške Karan i Jovane Jeremić drma javnu scenu

Na meti pevačice i bivše rijaliti zvezde ovoga puta našla se voditeljka ružičaste televizije za koju Saška nije imala reči hvale. Da stvar bude gora, sukob Saške Karan i Jovane Jeremić poprilično uzeo maha, pa gledaoci pomno prate svaki korak poznatih dama.

Pročitajte: Saška Karan raskrinkala zadrugare- Aleks će stradati, a ovo je strašna istina o Anđeli

sukob saške karan i jovane jeremić

Naime, Saška je nedavno na snimku koji kruži društvenim mrežama izjavila da je Jovana bila potrčko bivšem šefu, Milomiru Mariću i kako je na sve moguće načine pokušavala da opstane na televiziji.

– Ona je otišla na Hepi da bi se tamo uvukla… da bi tamo nekako radila nešto i spopadala Marića. Sačekivala ga, a on tamo radi četiri-pet sati Jutarnji program. I onda je Marić nije znao šta će da uradi više i kako da je se otkači, ajd kao „donesi mi burek“, i onda je ona donosila vruć burek, pošto on voli vruć burek, i jogurt – pričala je Saška, a dodala je i da je Jovana trpela uvrede na račun svog fizičkog izgleda.


Medjutim, Jeremićeva nije dala pevačici puno na značaju, tako da njene optužbe i teške reči nije želela preterano da komentariše.

Pročitajte: Jovana Jeremić udarila na Seku Aleksić- Propala pevačica, pesme joj ne zna ni muž Veljko FOTO

sukob saške karan i jovane jeremić

– Da bi neko narušio moj ugled, mora on prvo da ga ima – rekla je Jovana kratko i jasno, naglašavajući da je ovakve izjave uopšte ne potresaju. A kakav će epilog imati sukob Saške Karan i Jovane Jeremić ostaje nam da vidimo.

IZVOR: Kurir

SLIKE: ATA images

Još iz kategorije