Tajna veza Milene Kačavende ostaviće sve bez teksta: Pojavila se istina koju krije lažna kuma

20.05.2024

20:00

By

Veza Milene i Samira

ATA IMAGES

Milena Kačavenda

Tajna veza Milene Kačavende intrigira sve u Eliti

Milena Kačavenda priznala je Marku Đedoviću da se boji da joj se ne pojavi u rijalitiju muškarac s kojim je pukla bruka u javnosti jer od njihove veze nije bilo ništa konkretno, a ona se hvalila da će se udati za njega. Međutim, njena drugarica otkrila je sada sve detalje o temi tajna veza Milene Kačavende koja zanima sve u rijalitiju.

Tajna veza Milene Kačavende

Tajna veza Milene Kačavende isplivala u javnost

-Taj čovek o kom Milena priča i kog naziva pokojnim ili lažnim verenikom, veze nema sa tim čovekom koji je Milici Dabović napravio dete. Ne znam što se pravi luda i što to nije demantovala. Ona tačno zna ko je čovek, ona se sa tim čovekom viđala, sve ono što je ona ispričala veze sa mozgom nema. Ja ne znam zašto, ali ti njeni takvi scenarijisu suludi da je to van pameti. Ona se sa njim raskantala jer je najavila svadbu i on je zato i digao frku, kakva svadba, kakve budalaštine i onda mu je ona rekla kako će da kaže novinarima da joj verenik poginuo. On se smejao i rekao joj da jeste mrtav za nju, ali se ovom cirkusu nije nadao – ispričala je Milenina drugarica i dodala:

Tajna veza Milene Kačavende

Kada se otkrilo da je laž da je čovek poginuo, ona smislila priču, kako je ona prevarena, kako je tamo neki David izlažirao smrt svoju, a onda da je to lik koji je prevario Milicu Dabović, strašno, ali strašno. Kako joj glava ne eksplodira od toliko izmišljenih stvari! Evo, ja ću reći pravom vereniku, koji nikad i nije bio verenik da vas nazove i kaže on šta ima”, rekla je Milenina prijateljica koja je u šoku od svega jer ni sama nije znala za tu priču koja se odnosi na temu tajna veza Milene Kačavende.

Pročitajte: Kuma Milena Kačavenda i Zvezdan se udružili – Ovako će da unište Anu i Acu FOTO

Kačavendin bivši


– Meni ovo ništa ne treba zamolila me njena drugarica da se javim i da kažem kratko šta imam. Ne volim da pljujem po nekome sa kim sam bio, nije to moj stil, ali sam u šoku. Mi smo bili dva meseca zajedno i bila je super, meni se nije sviđalo to na koji način podržava Anu, ali se nisam mnogo mešao. Jedan dan samo je osvanula priča svuda kako se Milena udaje. U šoku sam bio, rekao sam joj da to odmah demantuje. Od tada kreće agonija i ja se iz svega povlačim. Rekao sam joj da sam za nju mrtav, a ona reče medijima da sam poginuo, verujte da sam vrištao od smeha i pitao se da li je žena normalna. Sad se pojavi neki pokojni verenik, koji nije ja, koga je sve ona sahranila, sa kim se viđala, verujte da mi ništa nije jasno. To je moja prošlost, samo da mene ne pominje, a koga ona očekuje i čijeg ulaska se boji ja stvarno ne znam, ja ući neću – rekao nam je izvesni Miki.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije