Za sve je krivo ovo: Gagi Đogani otkrio sve detalje o Marku i Luni

14.05.2024

17:03

By

Otac Lune Đogani

Bojan Vuković

Otac Lune Đogani najveća je podrška ćerki

Suprug Lune Đogani, Marko Miljković, zbog niza incidenata sa komšijama na Bežanijskoj kosi, a zatim i u policijskoj stanici, zadržan je sinoć u pritvoru, te ne čudi što je Luna Đogani u panici. Ona je sada sa decom i majkom Anabelom, ali se toliko uplašila da ne može da dođe sebi, o čemu bruje svi domaći mediji.

Otac Lune Đogani sve vreme je uz Lunu

– Sve što vi znate znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno na vezi. Sad je kući. Nisam se čuo sa Markom on je u policiji, teško mi je sve ovo palo. Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja. Niko nije dobro Luna nije dobro. Ne znam odakle mu one povrede. Luna je sa decom i loše je – rekao je Gagi za Kurir pa nastavio:

– Zabrinuti smo, iznenadio nas je, opet s druge strane… Ne znam. Luna je ljuta, a opet… Žao mi je što se ovo desilo.

Otac Lune Đogani

Luna i MarkoBojan Vuković

Pročitajte i – Marko ostaje u pritvoru – Luna van sebe, i deca se uznemirila

Podsetimo, Luna je kukala i plakala na sav glas u momentu kada su pripadnici MUP-a odvodili Miljkovića, prvo u Urgentni centar jer je imao povrede, a kasnije i u policiju gde je zadržan, a sada se spekuliše da će mu dodatno produžiti pritvor, pa je Luna Đogani u panici još i više.

Pročitajte i – Luna u suzama: Marko Miljković nakon hapšenja završio u duševnoj bolnici, ovo su detalji

Podsetimo, bivši rijaliti učesnik je, kako je navelo Treće osnovno javno tužilaštvo, zadržan u policijskoj stanici jer je pretio policijskim službenicima i vređao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Njemu je određeno zadržavanje 48 sati u pritvoru, prenosi portal Informer.


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije