Nećete verovati koliko će Nataša Bekvalac zaraditi za samo dva meseca!

15.06.2022

16:00

By

Ljubavni život Nataše Bekvalac

Bojan Vuković

Nataša Bekvalac leto provodi radno

Novosadska barbika, Nataša Bekvalac ovo leto provodi izuzetno radno.  Ona će u narednom periodu nastupati na prostoru  Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Severne Makedonije, a na jesen pakuje kofere i kreće na veliku američku turneju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša Bekvalac će zaraditi neverovatnu sumu novca

Popularna pevačica će za svega dva meseca zaraditi neverovatnih 300.000 evra.

Nataša celo leto provodi radno. Vlasnici klubova se otimaju da peva baš u njihovim lokalima, jer znaju da će im se isplatiti. Nije im problem da joj za veče iskeširaju 10.000 evra jer Nata uvek napravi odličnu atmosferu. Peva svoje najveće hitove, sve vreme đuska i ima dobar kontakt sa publikom. Ima svoj bend, prateće vokale i baš se vidi da dosta novca ulaže u nastupe – priča dobro obavešteni izvor za Informer i dodaje da je Bekvalčeva „rasprodata“ u čitavom regionu:

U junu ima nekoliko svirki u Severnoj Makedoniji i Srbiji. I Crnogorci je obožavaju, pa je u avgustu na primorju zakazala najviše tezgi po klubovima u Budvi, Herceg Novom, Sutomoru i u Baru. Na Natinim nastupima su mahom žene koje se pronalaze u njenim pesmama, ali ima i dosta muškaraca koji dođu da bi uživo videli atraktivnu pevačicu.


 

 

Pročitajte: Ručak za hedoniste: Nataša Bekvalac oduševila izborom namirnica, ovo je posebno inspiriše (video)

 

IZVOR: Pink. rs

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije