Šta se ovo desilo sa Aleksandrom Nikolić? Javnost u šoku, niko ne može da veruje u ovo

09.05.2024

21:11

By

Izgled Aleksandre Nikolić

Izgled Aleksandre Nikolić potpuno je drugačiji

Aleksandra Nikolić nedavno se ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi. Na svet je donela svoje prvo dete, predivnu ćerkicu Leonu, koju se rodila kao plod njene ljubavi sa Filipom Carem, a sada se promenio i izgled Aleksandre Nikolić.

Izgled Aleksandre Nikolić nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Naime, Aleks, koja se gotovo nikada ne odvaja od svoje jedinice, danas je izdvojila je malo vremena za sebe, pa je otišla na „remont“ da se sredi i skocka jer želi da bude lepa i zanosna mlada mama.

Izgled Aleksandre Nikolić

– Napokon sam došla na remont – pohvalila se Aleksandra fotografijom sa klinike, a potom pokazala promenu, koja je i više nego očigledna, pa je javnost ostala u neverici. Tačnije, Aleksandrini fanovi ne mogu da veruju da se ona toliko prolepšala.

Izgled Aleksandre Nikolić

Podsetimo, Filip Car se nedavno uključio u lajv program na svom TikTok nalogu gde je otkrio njegove i Aleksandrine planove koji su se promenili od kada se rodila ćerka Aleks Nikolić.


– Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih – rekao je Filip tada i izazvao lavinu komentara.

– 17.04.2024. Rodila se naša Leona. Vole te tata i mama najviše na svetu! Svi kažu da liči na tatu. Ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino sto znam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zauvek od nas dvoje. Hvala svima na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osećam. Ti si centar našeg sveta, naša mala lavica – napisala je ponosna mama prvu objavu nakon porođaja.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije