Jeziva istina Ivana Marinkovića o alkoholizmu: Čim otvorim oči, uhvatim se flaše

12.05.2024

16:00

By

Ispovest Ivana Marinkovića

Bojan Vuković

Ivan Marinković

Ispovest Ivana Marinkovića o lečenju

Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, ne krije da se lečio od alkoholizma. Kako je i sam priznao dok je iznosio ispovest Ivana Marinkovića o borbi protiv poroka, to je period kojim se nimalo ne ponosi i ne želi da se ikome nešto slično desi.

Ispovest Ivana Marinkovića o teškoj borbi sa alkoholom

Naime, kada se pre dve godine pojavila ispovest Ivana Marinkovića o lečenju na klinici za bolesti zavisnosti, niko nije ostao ravnodušan, a Ivan je i te kako zadovoljan jer nakon završenog tretmana u ustanovi, nije okusio ni kap alkohola, a tokom perioda alkoholisanja bilo je situacija i da ga policija odvede u pritvor.

Ispovest Ivana Marinkovića

Ivan MarinkovićBojan Vuković

– Keva mi je umrla 2015. godine, a od 2014. godine do 2016. godine sam se ubijao, pio sam. Otišao sam posle na lečenje, sam i dobio terapiju. Nisam ja planirao tada, i dalje sam živeo. Jedno pivo popiješ preko toga, počinju oči da ti crvene – započinje ispovest Ivana Marinkovića, a potom slede detalji:

Pročitajte i – Miodrag Radonjić u bolnici – Oglasio se sa kragnom, priključen na kiseonik

– Onda sam prestao sam da pijem te lekove, jer sam hteo da pijem. Naredne tri ili četiri godine sam pio svaki dan. Ceo dan sam pio, ne samo uveče kad se izađe. Ustanem, cirkam, normalno ja sve radim, idem ovamo, tamo, sve sam ja to tako – rekao je Ivan koji se trenutno takmiči u rijalitiju Željka Mitrovića, srećan što se uz pomoć druge supruge Jelene rešio pakla:

Pročitajte i – Luna dobila cveće, Marko odmah reagovao – Evo šta se dešava sa brakom Đoganijeve i Miljkovića

– Kada ideš da se lečiš od alkoholizma, svako je medicinski alkoholičar. Ja sad tebi ne mogu da opišem, ima klošar od 20, a ovaj doktor nauka, treći put dolazi. Tamo ti kažu: „To je sve za lečenje“. Ti moraš da se pridržavaš pravila. Kad izađeš odatle, mesto boravka se menja. Znači, ne možeš da budeš tamo gde si pio, jer se smatra da te na neki način društvo vuče. Drugo, ne možeš da sediš u društvu kad se pije. Ja sam shvatio da mi ne treba, taj trip sam prevazižao, a pre toga sam mislio da mi treba. Sve vreme sam pušio dok sam trenirao, sva sreća, nije mi smetalo. Nikada nisam prestao da pušim, jer nisam bio spreman sebi da kažem to. Kad budem isto rekao ovako, tada ću biti spreman – rekao je Ivan, pa je nastavio:


Ispovest Ivana Marinkovića

To je ljudska slabost, da ne možeš bez toga i onda ubediš sebe. Isto tako sam tripovao, svi su rekli da ću da imam krize. Prvi dan koji nisam popio, prvih tri, četiri sata ujutru panika. Te večeri do dana današnjeg, nisam kap popio, ništa – dodao je Ivan.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije