Policija hitno odvela Ivana Marinkovića: Stavili mu lisice i izveli ga u gaćama

14.03.2024

10:16

By

Ivan Marinković napustio Elitu

ATA IMAGES

Policija odvela Ivana Marinkovića

Poznata pevačica Goca Tržan otvorila je nedavno dušu i prvi put javno ispričala nepoznate detalje iz privatnog života. Naime spomenula je  i odnos sa bivšim suprugom koji se sada nalazi u rijalitiju Ivanom Marinkovićem.

Policija odvela Ivana Marinkovića, Goca Tržan otkrila sve detalje

Nakon što je izašla iz veze od četiri i po godine sa misterioznim gospodinom u kojoj se, kako i sama ističe nije osećala voljeno, upoznala je Marinkovića, međutim, njihova veza je od samog početka naišla na probleme.

Policija odvela Ivana Marinkovića

Marinković je jednom bio u užasnom stanju što je Goca opisala.

– Dobio je encefalitis, odnosno upalu mozga te vrste koja je bukvalno jeziva. Nisam mogla da ga izvedem iz kuće i odvedem kod doktora, jer on mene nije čuo uopšte, bio je kao ranjena životinja.

Pročitajte: Za mesec dana 10 kg manje- Ovo je dijeta Lepe Brene zbog koje je u top formi

– Ne govori, ne mogu da objasnim šta je to uopšte. Bukvalno kao da si životinju doneo iz šume u kuću i ona se opire, a pri tom ima neverovatnu snagu. Dan pre toga je imao magnetnu rezonancu, jer mu je ispadala hrana iz usta, mešao je red reči u rečenici. Taj encefalitis je jeziv. Zvala sam kumu i kuma, da mi pomognu, tada sam još dojila bebu i nisam mogla sama. Na kraju smo pozvali i Hitnu pomoć. Ljudi nisu mogli da mu izvade krv, koliko se opirao. Sumnjali su na manjak šećera u krvi.


Policija odvela Ivana Marinkovića

– Pošto ni Hitna nije mogla da ga izvede iz kuće. Kada je došla policija, vezali su ga lisicama i u gaćama ga izveli iz kuće, spremni da ga vode u „Lazu Lazarević“, misleći da je lud. Sreća da je kum krenuo za njima i objasnio im da on mora u Hitnu, jer mu nije dobro. Odvela sam dete kod roditelja i brzo stigla u bolnicu.

Pročitajte: Brat mi je preminuo u snu- Goca Tržan se potpuno slomila kada je pomenula tragediju koja je pogodila njenu porodicu

– Radili su mu punkciju mozga i tada saopštili da ima encefalitis i da nije dobro, jer može da ostavi ozbiljne posledice. Odveli su ga na infektivnu, bio je na aparatima, ali sada je sve dobro, hvala Bogu. Ipak, da nisam tako reagovala, ko zna šta bi se dogodilo sa njim – ističe Tržan.

Policija odvela Ivana Marinkovića

Podsećanja radi, njih dvoje su dobili ćerku Lenu koja sada nema kontakt sa ocem.

Još iz kategorije