Brat mi je preminuo u snu: Goca Tržan se potpuno slomila kada je pomenula tragediju koja je pogodila njenu porodicu

13.03.2024

17:03

By

Brat Goce Tržan

ATA IMAGES

Brat Goce Tržan preminuo je u snu

Pevačica Goca Tržan uvek je raspoložena. vedra nasmejana i energična, ali kao i svi i ona ima momente u životu kada prolazi kroz velike boli a jedan takav je bio kada je brat Goce Tržan, od tetke, preminuo.

Brat Goce Tržan je preminuo a ona se zbog toga potpuno slomila

Pevačica je o ovoj tragediji progovorila te nije mogla da izdrži, pa su joj se oči napunile suzama i potpuno se slomila.

Goca Tržan, poznato je ima emisiju na K1 televiziji u kojoj je sa svojim gostima razgovarala na temu dijabetesa. Ona je upravo tom prilikom otkila da je njen brat od tetke preminuo u snu.

Brat Goce Tržan

Goca TržanDragan Gajić

– Vasilija je dobila šećer sa 12 godina, sada ima 14,5… Kažem probudila sam se i izmerila sam joj šećer i šećer je bio dva – ispričala je gošća, a Goca ju je upitala: „Zašto si joj izmerila šećer?“

– Intuicija me neka vodila, to je ta intuicija, to je nešto… Svaka majka oseća, osećaju i očevi, ne mogu da kažem, ali majke su duboko povezane sa svojom decom.


Pročitajte i: Mislim da ćete već danas dobiti otkaz: Voditeljka u šoku posle reči gošće

– Pitam te to iz vrlo ličnih razloga zato što je meni brat preminuo u snu – rekla je Goca sa suzama u očima.

Inače, Goca je ovaj bolan trenutak jednom prilikom pomenula u emisiji Pinkove zvezdice kada se i raspalaka zbog situacije.

Pročitajte i: Marko Đedović pomenuo Gocu Tržan i neverstvo u braku: Jadno to dete

– Ja sam se danas oprostila od jedne jako drage osobe u životu i neću ga više nikada videti, ali te je on slušao večeras. Kao što sam se i od Tošeta oprostila. Da sam htela da pevam neku pesmu mom bratu to bi bilo ovo – istakla je tada Goca koja nije mogla da zadrži suze.

Brat Goce Tržan

Goca TržanDragan Gajić

Inače, Goca Tržan ima i rođenog brata koji se ne pojavljuje u medijima, ali je pevačica, kako je i sama isticala, veoma ponosna na njega.

Još iz kategorije