Marko Đedović pomenuo Gocu Tržan i neverstvo u braku: Jadno to dete

09.03.2024

15:00

By

Brat Goce Tržan

Dragan Gajić

Goca Tržan

Neverstvo Goce Tržan se ponovo pominje u Eliti

Pevačica Goca Tržan bila je u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem. Marinković se trenutno nalazi u Eliti i često komentariše svoju bivšu suprugu.

Neverstvo Goce Tržan pomenuli Đedović i Ivan Marinković

Tako je bilo i ovog puta kada je zajedno sa Markom Đedovićem, govorio o njenom navodnom neverstvu, a sada su isplivali i novi detalji.

Ona je nakon tog razgovora otkrila da će tužiti Đedovića zbog svih optužbi, ali njega to nije zaustavilo da nastavlja da priča o toj temi.

Miljani Kulić stigla presuda

– Napolju su se tražili oni prijatelji sa kojima je Goca varala Ivana Marinkovića. Nije sve to isto kada ćerka čita kad je mala, a ne sada kada je već porasla. Ivan je rekao ovde da je to priča koja se zna deset godina unazad, pa je posle demantovao sve.

Pročitajte: Zar da joj se desi na dan žena- Snežana Đurišić javno prevarena, odlučila da prizna sve

– Sad se to ponovo spominje. Ono što ja mogu da znam jeste da je ona podigla to dete i da ga nije eksponirala. Jadno to dete šta čita sad o majci – govorio je Marko Đedović, pa se umešao Ivan Marinković.


Ivan Marinković kažnjen u Eliti

– Moram da kažem da mi je čudno da mi Darko postavljaš takva pitanja. Ja samo mogu da kažem da od kako je to isplivalo, ja nigde nju nisam komentarisao. Postavljali su joj pitanja o meni i tražila je da napusti emisiju svaki put kada biste vi novinari spominjali mene.

Pročitajte: Hitna reakcija produkcije- Ivan Marinković kažnjen, mora da snosi posledice

– Danas bih svašta imao da kažem o svemu tome. Ona je ta koja mene nekad spominje, ja ćutim i dalje. Mnoge stvari meni stoje na srcu – rekao je Ivan Marinković.

Još iz kategorije