Luna dobila cveće, Marko odmah reagovao: Evo šta se dešava sa brakom Đoganijeve i Miljkovića

10.05.2024

21:00

By

Otac Lune Đogani

Bojan Vuković

Luna i Marko

Brak Lune i Marka nikad nije bio skladniji

Luna Đogani uživa u ljubavi sa suprugom Markom Miljkovićem. Drugim rečima, brak Lune i Marka nikad nije bio skladniji i uspešniji, međutim, sada se desila jedna situacija koja je odmah na noge digla mnoge hejtere, pa je Marko hitno reagovao.

Brak Lune i Marka primer je ljubavi i harmonije

Naime, od kada je počela da vodi podkast, Luna je postala i uspešna voditeljka, a time je takođe doprinela skladu koji se odnosi na brak Lune i Marka, kao i uopšte u porodoci pa je duže vreme i njen odnos sa Anabelom pun ljubavi. S tim u vezi, njena poslednja gošća u emisiji bila je Stanija Dobrojević, pa je na adresu Lune i Marka stiglo cveće i za voditeljku i za gošću, zbog čega je i nastala pometnja.

Brak Lune i Marka

Kako ne bi pak Staniji ukrala trenutak romantike, Luna nije otkrila Staniji da je Asmin i njoj poslao ružu, međutim, kasnije se predomislila, te se starleti javno obratila, a u sve se umešao i Marko Miljković i poremetio Lunu kako bi unapred sprečio bilo koga da pravi insinuacije na račun teme brak Lune i Marka.

Pročitajte i – Cecu napustio duhovnik iz Hrama Svetog Save – Vladika Stefan Šarić doneo odluku

– Ej, Stanija, ćao, moram da ti kažem da mi je Marko zamerio što ti juče nisam rekla da je Asmin kada je poslao cveće tebi, poslao preko te žene i meni jednu ružu, ja sam se zahvalila njoj i zaista ti nisam pomenula to, jer prvo ne vidim nikakav značaj tome, a i nisam želela da pominjem to, jer je bio tvoj trenutak. Nadam se da mi ne zameraš, ti poznaješ njega i znaš verovatno zašto je to tako i uradio. Eto, čisto da ja budem čista, da ti kažem, jer se to očekivalo od mene – glasila je poruka koju je Luna poslala Staniji, a potom se oglasio i Marko Miljković na Instagramu i ponetirao ovim povodom:

Pročitajte i – Toni priznao sve o prevarama i aferama – Ovo je njegova istina o razvodu od Dragane Mirković

– Hvala, Asmine, za ružu, pravi si džentlmen. Da ne bude da samo Stanija prima ruže – napisao je Marko Miljković.


IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije