Miljana meša tablete i alkohol: Kulićeva u očaju doziva samo njega

08.05.2024

17:05

By

Ljubav Miljane Kulić

B.V.

Ljubav Miljane Kulić i dalje je isti momak

Miljana Kulić i dalje voli Lazara Čolića Zolu. Kako se požalila sinoć ispred Drveta mudrosti u Rajskom vrtu, Zola je i dalje jedina ljubav Miljane Kulić, a nju to razara i jako loše utiče na nju.

Ljubav Miljane Kulić bila je i ostala najveća prema Zoli sa kojim se godinama volela u rijalitiju

Da sve bude gore, posledice koje izaziva ljubav Miljane Kulić sve su lošije i lošije po nju. Naime, ona više i ne krije da uzima tablete za smirenje i spavanje, a da iste zaliva ponekim pivom, što je pogubno po njeno psihički stanje. Osim toga, Miljanu je dotukao i sudski spor koji je nedavno izgubila od Đedovića i Matore.

Ljubav Miljane Kulić

Miljana i ZolaBojan Vuković

– Plašim se izlaska i da koristim stari broj. Plašim se da me ne pozove Zola i da ne pokleknem ali očekujem da će se to desiti jer mu treba karta za ulazak u rijaliti, a ja pošto ga volim bolesno možda pokleknem, tako da ću da pokidam karticu jer tu nema ni ljubavi ni ničega jer tu nema ni lj od ljubavi i mislim da me nikada nije voleo, samo na početku sam mu bila atrakcija – započela je Miljana ispovest na ivici suza buduči da njeno psihičko stanje nimalo nije dobro, pa nastavila:

Pročitajte i – Cecu napustio duhovnik iz Hrama Svetog Save – Vladika Stefan Šarić doneo odluku

 – A kad imaš svoj stav i arogantan si onda te ljudi mnogo više jure, kao što Miona radi. Danas me je i buđola provocirao za starateljstvo, tako isto i skraćeni, eto napravila sam ti retrospektivu svega – rekla je ona Drvetu ne krijući da je Lazar Čolić Zola jedina ljubav Miljane Kulić.

Pročitajte i – Dušica Jakovljević se nakon svega javno obratila Milici Mitrović – Imala je jasnu poruku

 – Treba mi alkohol za Uroša, ja ću samo pola limenke, jer pijem antibiotike – dodala je Miljana koja uzima i antidepresive, pa nikako ne bi smela da pije alkohol, ali se ona toga očito ne pridržava i onda je jasno da njeno psihičko stanje nimalo nije dobro.


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije