Miljana Kulić mora na hitno lečenje: Njeno stanje postaje opasno po okolinu

07.05.2024

21:05

By

Psihičko stanje Miljane Kulić

Bojan Vuković

Miljana Kulić

Psihičko stanje Miljane Kulić zabrinjava mnoge

Već i vrapci na grani znaju da je psihičko stanje Miljane Kulić pod velikim znakom pitanja. Rijaliti zvezda je sve agresivnija, a rat je objavila mnogim takmičarima Elite, pa sad mnogi ne smeju da legnu na spavanje kako ih ona u trenucima nervnog rastrojstva ne bi povredila.

Psihičko stanje Miljane Kulić uopšte nije dobro

Sada je na temu psihičko stanje Miljane Kulić progovorio i novinar Darko Tanasijević, pa je obelodanio da je i sama Miljana rešila da potraži pomoć jer je svesna da joj nije dobro, a objasnio je i navode da je Miljana zaljubljena u njega.

Psihičko stanje Miljane Kulić

– Nemoguće, otkud sada to?! Daleko od toga. Nego mi imamo neku posebnu konekciju, neka naše interne fore i ja sam, spontano, pomerio tu granicu kada je u pitanju način na koji dozvoljavam da se ona šali sa mnom, pa i ja sa njom. Ta priča, zapravo fora, da smo mi navodno bili zajedno je od pre nekoliko godina, a mi smo je spontano samo produbljivali sve više i više, toliko da neki ljudi zaista misle da mi je ona bila devojka.

Pročitajte i – Cecu napustio duhovnik iz Hrama Svetog Save – Vladika Stefan Šarić doneo odluku

– Teška priča, budući da je imala milion pokušaja do sada i nove partnere, ali ništa nije urodilo plodom. Rekla mi je pre neki dan da će posle Elite ići u neku rusku bolnicu da se izleči od njega, ali i u manastir takođe. Kaže, ako ništa od toga ne urodi plodom, onda ide kod hodže – rekao je Darko za magazin „Star“.

Pročitajte i – Saša Popović se puši od besa – Keba se osilio na snimanju, umislio da je veći od direktora

Podsetimo, Miljana je nedavno imala i nervni slom zbog suđenja sa Đedovićem:


– On je tražio da mene, samohranu majku, zatvore u zatvorsku ludnicu. Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici – pričala je Miljana tokom intervjua sa Darkom Tanasijevićem.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije