Miljana Kulić na samrti: Nenad Macanović Bebica van sebe, stvari izmakle kontroli

17.04.2024

12:00

By

Miljana i Bebica

Bojan Vuković

Miljana Kulić

Zdravlje Miljane Kulić bilo je ugroženo pre dve godine nakon operacije u Turskoj

Miljana Kulić je pre nešto više od dve godine išla na operaciju želuca u Tursku kako bi se rešila suvišnih kilograma. Nakon intervencije, odmah pošto se vratila u Srbiju, zdravlje Miljane Kulić bilo je i te kako ugroženo. Čak je u jednom momentu bila na samrti o čemu je govorio njen bivši momak Nenad Macanović Bebica.

Zdravlje Miljane Kulić nakon operacije u Turskoj naglo se pogoršalo

Kako je Bebica objasnio, zdravlje Miljane Kulić i te kako se pogoršalo usled komplikacija koje je izazvao tromb, pa su je lekari u Beogradu u Klinačkom centru jedva spasli sigurne smrti, a pre nekoliko dana pojavila se i informacija da je Miljana Kulić trudna.

Zdravlje Miljane Kulić

Miljana i BebicaBojan Vuković

– Boli me ku*ac, ti ne možeš da shvatiš i da poštuješ držao sam te na samrti. Ja da ti ne želim dobro ne bi bio ovde sad, umesto da budeš mirna – rekao je Bebica.

– Ja sam se vratila, ostajem do kraja – rekla je Miljana u svađi sa Nenadom Macanovićem kada su se prisećali dana koje su proveli u vezi.

Pročitajte i – Saša Popović razvezao jezik o poznatim pevačima – Nezahvalni su, pomenuo Adila i Dženana

Podsećanja radi, Miljana i Bebica ratuju u Beloj kući. Tuku se, vređaju i polivaju. Da bi izbegao da dalje sukobe, Bebica je prišao sinoć Miljani s namerom da smiri situaciju, pa se prisetio vremena kada je zdravlje Miljane Kulić bilo ugroženo.


Pročitajte i – Otac mi umire, a on me ostavlja sa decom – Voditeljka Slagalice ostala sama

Nenad je, tokom veze sa Miljanom, bio desna ruka i njoj i njenoj porodici, a posebno im je značio u trenutku kada je Milana bila na samrti i kada su je sekunde delile od smrti.

Podsećanja radi, Nenad je ostavio Miljanu kada je konačno shvatio da ga Kulićeva ne voli i da s njim samo pokušava uzaludno da zaboravi Zolu za kojeg ne krije da je ljubav njenog života. Stanje Nenada Macanovića Bebice poslednjih dana zabrinjava rijaliti takmičare jer ga Miljana proganja, a ne cvetaju mu ruže ni sa Teodorom Delić sa kojom je u vezi.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije