Otac mi umire, a on me ostavlja sa decom: Voditeljka Slagalice ostala sama

17.04.2024

09:00

By

Voditeljka Slagalice Milica Gacin

ATA IMAGES

Milica Gacin

Voditeljka Slagalice Milica Gacin otvorila je dušu o razvodu

Voditeljka Slagalice Milica Gacin godinama nije u braku i sama se brine o svojoj deci. Ona ne krije da joj je krah braka teško pao, ali ističe da je morala kako zna i ume da nađe snage da nastavi dalje kako zna i ume.

Voditeljka Slagalice Milica Gacin zalaže se za bolji život žena i samohranih majki

Naime, voditeljka Slagalice Milica Gacin u poslednje vreme javno deli sva svoja životna iskustva i nema problem da prizna koliko je u nekim periodima svog života bila naivna i neiskusna. Milica Gacin čak kaže da je bila nemoćna.

Voditeljka Slagalice Milica Gacin

Milica GacinATA IMAGES

– Sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je „ja ovo više ne mogu, meni je teško“, i okrenuo se i otišao – ispričala je voditeljka Slagalice Milica Gacin o teškim trenucima svog života.

Pročitajte i – Majka Novaka Đokovića otkrila istinu o Jeleni – Jasno je u kakvim odnosima su njih dve

– Našla sam se u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirućoj. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo, već da samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako – istakla je voditeljka, a osim razvoda i bolest Milice Gacin obeležila je život ove voditeljke.

Pročitajte i – Anastasija nije srećna u Sevilji – Cecina ćerka pati kraj supruga Nemanje Gudelja

Milica Gacin je, inače, pre nekoliko godina u jednom od intervjua istakla da je sa svojim naslednicama uvek bila iskrena u potpunosti, te da ih uči da budu samostalne i jake mlade žene.


– Sigurna sam da su moje ćerke stabilne osobe upravo zato što nikada nisam ulepšavala realnost. Razgovaramo o događajima onakvim kakvi jesu, bilo da su oni najlepši ili najružniji. One znaju da mogu sve da mi kažu i da se nikada neću naljutiti ili udaljiti od njih dve zato što se s nečim ne slažem, kao i da ih nikada neću izneveriti. Dozvoljavam da same prave svoje izbore, upravo zbog toga što imam veliko poverenje u njih i do sada ni u čemu nisu pogrešile.

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije