Anastasija nije srećna u Sevilji: Cecina ćerka pati kraj supruga Nemanje Gudelja

12.04.2024

20:04

By

Ljubav Anastasije i Nemanje Gudelja

Dragan Gajić

Život Anastasije Ražnatović sve više zanima i javnost i medije

Život Anastasije Ražnatović odavno je tema o kojoj mediji bruje svakodnevno. Naime, o životu i karijeri Cecine ćerke svi pišu i polemišu, a sada je sama Anastasija Ražnatović pokazala da njen život u Sevilji nije baš uvek idiličan i srećan.

Život Anastasije Ražnatović glavna je tema od kada je postala poznata pevačica

Naime, Cecina ćerka ne krije da je njen suprug Nemanja Gudelj ljubav njenog života i da joj je svaki trenutak s njim kao san, međutim, ni pored njega život Anastasije Ražantović nije potpuno skladan i bez mane.

Život Anastasije Ražnatović

Gudelj i AnastasijaInstagram

Naime, iako Anastasija uživa u skladnom braku u porodičnom domu koji nije ništa manje lep i luksuzan od vile na Dedinju u kojoj je odrasla, pevačica često ističe koliko joj nedostaje domovina, a najviše članovi porodice za koje je mnogo vezana – majka Ceca, brat Veljko, tetka Lidija, ali svakako najviše mališani Krstan i Željko, sinovi njenog brata Veljka i njegove supruge Bogdane, pa je svaka objava Anastasije Gudelj posvećena upravo njima.

Pročitajte i – U jeku razvoda od Dragane Mirković – Toni Bijelić smršao čak 30 kilograma, ovo je tajna

Anastasija, kad god oseti da su joj naglašene nostalgične emocije, putem svog Instagram profila podeli fotografije svojih najmilijih i ne krije da pati što ne živi bliže njima, pa je s tim u vezi život Anastasije Ražnatović u Sevilji nepotpun i samo zbog toga ona ponekad nije srećna.

Pročitajte i – Ceca razvezala jezik o Arkanovoj deci – Nisu Anastasija i Veljko nikom oteli imovinu

Istina, Cecina ćerka svaku priliku koristi da poseti Beograd i svoje najmilije, ali kako većinu vremena živi kod supruga Nemanje Gudelja za kojeg se udala prošle godine u krugu porodice i sa kumovima u jednom manastiru u Srbiji, ne čudi što s vremena na vreme oseti tugu za porodicom i bratancima.
Podsećanja radi, Nemanja i Anastasija su čekali bebu, ali se, nažalost, desio spontani pobačaj, a kako je pre nekoliko meseci Ceca rekla o Anastasijinoj trudnoći, jedina želja koja joj nije ispunjena jeste da i njeni zet i ćerka postanu roditelji.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Dragan Gajić, Instagram

Još iz kategorije