U jeku razvoda od Dragane Mirković: Toni Bijelić smršao čak 30 kilograma, ovo je tajna

12.04.2024

15:00

By

Razvod Dragane MIrković

Instagram

Toni Bijelić  smršao čak 30 kilograma

Ovih dana jedna od glavnih tema u medijima je i razvod Dragane Mirković. Pevačica je nedavno  otkrila da se razvodi od Tonija Bijelića, sa kojim je bila u braku 24 godine.

Toni Bijelić smršao čak 30 kilograma, promena je evidentna

U saopštenju otkrila je da njih dvoje već tri godine ne žive na istoj adresi. Toni je nedavno uspeo da skine čak 30 kilograma, a Dragana je tada demantovala da je operacijom smanjio želudac.

On sada izgleda dosta drugačije u odnosu na period od pre par godina, što se može videti na nekim od poslednjih objava na društvenim mrežama.

 

Toni Bijelić  smršao čak 30 kilograma

Bijelić je pre nekoliko dana zaintrigirao javnost kada je na svom Instagram profilu objavio da se nalazi ispred dvorca u Beču u kojem je ostala da živi Dragana.


Ono što je sve začudilo je da se Toni ispred dvorca našao u četiri sata ujutru, a svi su se pitali da li je pevačica uopšte bila tada u tom trenutku.

Podsećamo, Dragana je otkrila saopštenjem da se razvodi od Tonija.

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Toni Bijelić  smršao čak 30 kilograma

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Pročitajte: Krš i lom na sve strane- Incident na nastupu Tanje Savić, oglasio se MUP

– Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Toni Bijelić  smršao čak 30 kilograma

– Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

Pročitajte: Dragana Mirković se razvodi posle 24 godine braka- Toni već ima novu devojku, a evo kome je pripao dvorac

– U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju- stoji u saopštenju.

Još iz kategorije