Ceca razvezala jezik o Arkanovoj deci: Nisu Anastasija i Veljko nikom oteli imovinu

11.04.2024

21:04

By

Arkanova deca

ATA IMAGES

Ceca Ražnatović

Arkanova deca su ostvarene i situirane zrele odrasle osobe

Arkanova deca iz brakova koje ima pre braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović ne eksponiraju se medijski kao Anastasija i Veljko koje je Željko Ražnatović dobio u braku sa pevačicom. Međutim, sva ta deca često su predmet medijskih natpisa upravo zbog njihovog odnosa sa Arkanovom udovicom Svetlanom Ražnatović.

Arkanova deca iz drugih brakova nisu u kontaktu sa Cecom Ražnatović

Kako danas žive sva Arkanova deca i koliko su nasledili imovine od pokojnog oca najviše zanima javnost, a često se spekuliše da ih je navodno Svetlana Ražnatović lišila delova imovine, a u korist svog sina i ćerke. Ceca je upravo zbog toga pre nekoliko dana govorila i o Arkanovoj deci, a nedavno je otkrivena i tajna Arkanovog džipa.

Arkanova deca

Ceca i ArkanPrivatna arhiva

Sada je, dakle, o tome progovorila upravo Svetlana Ceca Ražnatović i time rešila da stavi tačku na nagađanja kako su navodno zbog nje oštećena Arkanova deca iz brakova pre poslednjeg sa Cecom.

Pročitajte i – Cecin sin neutešan – Oglasio se emotivnom porukom povodom godišnjice

– Ja sam se svačega načitala i naslušala i o sebi, i o Željku. Željko je bio muškarac. Pravi muškarac u pravom smislu te reči. Željko je imao burnu mladost. On se nikada nije stideo da kaže to – započela je Ceca u emisiji kod Goce Tržan, pa nastavila:

Arkanova deca

Ceca RažnatovićATA IMAGES


On je stajao iza svega onoga što je bio i bio je ostvareni muškarac. To što je on imao burnu mladost… Ispričao mi je ceo svoj život, govorio mi je: ‘Kada bih ponovo sebi mogao da biram put, ja bih drugačije birao svoj put, ali nisam imao mogućnosti. Moja deca imaju mogućnosti i moja deca će biti na pravom putu’ – rekla je Ceca na “K1 televiziji”, a onda se dotakla teme Arkanova deca, pa pomenula i Arkanovog sina koji nije imao uvek reči hvale za nju, ali i ćerku koja ju je optužila da je svu Arkanovu imovinu ostavila Anastasiji i Veljku.

Pročitajte i – Ceca Ražnatović prošetala stajling vredan pola miliona – U jedan detalj su svi gledali

– Sva njegova deca su obrazovana fakultetski, sva njegova deca su zbrinuta Bogu hvala, sva deca su dobra deca. Nema veze da li sam ja u kontaktu sa njima ili ne, to su dobra deca, to su dobri ljudi. Kao što se vidi iz priloženog. Njegova sva deca imaju sređene i normalne živote, većina živi u inostranstvu. Moja su najeksponiranija, što je negde prirodno, jer sam i ja eksponirana kao majka – zaključila je pevačica na temu kakva su deca Željka Ražnatovića.

Još iz kategorije