Otkrivena tajna Arkanovog džipa: Novi detalji lede krv u žilama

07.04.2024

16:00

By

Tajna Arkanovog džipa

Instagram

Ceca i Arkan

Tajna Arkanovog džipa krije misteriju

Džip kojim je Željko Ražnatović Arkan išao po Cecu Ražnatović u njeno rodno mesto, davne 1995. godine, i nakon 23 godine, i dalje stoji parkiran ispred njihove luksuzne vile na Dedinju u Ljutice Bogdana. Zbog toga se mnogi pitaju koja li je tajna Arkanovog džipa.

Tajna Arkanovog džipa godinama stoji na istom mestu i ne pomera se nigde

Naime, blindirani automobil je, kako prenose domaći mediji, i dalje predmet ostavinske rasprave i zbog toga sve ove godine ne može da se proda, te se zato često napominje da postoji tajna Arkanovog džipa.

Tajna Arkanovog džipa

Ceca i ArkanPrivatna arhiva

Ovim vozilom nekadašnji biznismen i vođa paravojnih formacija išao je po najveću balkansku muzičku zvezdu kada ju je na dan venčanja 1995. godine izveo iz porodičnog doma u Žitorađi i doveo u Beograd u kuću koja je sada pripala Ceci i od tada se vozilo komentariše kao da je tajna Arkanovog džipa.

Pročitajte i – Mia Borisavljević prolazi kroz pakao sa ćerkama – Hitno se oglasila i zatražila pomoć

Taj četvorotočkaš je, prema rečima bliskog prijatelja, bio njegovo omiljeno prevozno sredstvo, takoreći Arkanova ljubav, a prema pisanju domaćih medija, isti je i dalje predmet ostavinske rasprave i zbog toga sve ove godine ne može da se proda.

Pročitajte i – Ceca obelodanila sve o Anastasiji i trudnoći – Svi su čekali da ona iznese pravu istinu

– Željko, iako više od dve decenije nije sa nama, večiti je izvor fascinacije. I dan-danas se o njemu priča i postoje sučeljena mišljenja o njegovom životu pre smrti, ali i sada ima stvari o kojima se polemiše. Odmah preko puta kuće nalazi se parking na kojem je ovo vozilo. Tu je dovezeno nakon što je policija obavila detaljan pregled davne 2000. godine, kada je ubijen u hotelu na Novom Beogradu – ispričao je izvor i dodao:


Tajna Arkanovog džipa

– Od tada se vozilo nije pomerilo. Mogu vam reći da je on uživao da se vozi u njemu. Džip je blindiran, a kao što vidite, obično staklo je popucalo od stajanja, mada ga je možda neko i namerno razbio. Tu je blizu stadion Crvene zvezde, ima mnogo navijača, pa ko zna – pričao je prijatelj porodice Ražnatović za domaće medije.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: INSTAGRAM/Privatna arhiva

Još iz kategorije