Majka Novaka Đokovića otkrila istinu o Jeleni: Jasno je u kakvim odnosima su njih dve

16.04.2024

21:00

By

Dijana Đoković otkrila istinu o snajki Jeleni

Dijana Đoković otkrila istinu o snajki Jeleni

Supruga najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, ne krije koliko poštuje svoju svekrvu Dijanu, uprkos spekulacijama da se ne slažu najbolje.

Dijana Đoković otkrila istinu o snajki Jeleni, ovo su detalji

Jelena na Noletovu majku gleda kao na svoju, što je i dokazala zajedničkom fotografijom koju je nedavno postavila na društvene mreže, uz kratak opis:

– Majka.

Dijana je svojevremeno priznala da se ne meša u snajino odgajanje dece.

Dijana Đoković otkrila istinu o snajki Jeleni

Jelena ĐokovićATA IMAGES

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koje ne podržavam – rekla je Dijana jednom prilikom.


– Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje:

Pročitajte: Hitna diskvalifikacija za Milenu Kačavendu- Vređala Aneli na nacionalnoj osnovi

– “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne?“, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske“ – otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

Dijana Đoković otkrila istinu o snajki Jeleni

Ona je jednom prilikom komentarisala vezu sina sa Jelenom.

Pročitajte: Nisam imala novca pa sam postala vegan- Jelena Đoković praktikuje samo zdravo, ovo je njen način ishrane

– Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju.

Dijana Đoković otkrila istinu o snajki Jeleni

– Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari – otkrila je majka Novaka Đokovića u jednom intervjuu o Jeleni.

Još iz kategorije