Hitna diskvalifikacija za Milenu Kačavendu: Vređala Aneli na nacionalnoj osnovi

16.04.2024

18:00

By

Veza Milene i Samira

ATA IMAGES

Milena Kačavenda

Diskvalifikacija za Milenu Kačavendu se traži zbog vređanja

Danas je Milena Kačavenda ogovarala u dvorištu, sa Stanislavom i Majom, Aneli Ahmić na nacionalnoj osnovi.

Naime,Na snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici, čuje se učesnica Elite koja je kivna na cimerku zbog njenog ponašanja, te je sasula salvu uvreda njoj iza leđa.

Diskvalifikacija za Milenu Kačavendu se traži zbog vređanja na nacionalnoj osnovi

U jednom trenutku se jasno čulo i šta je tačno izgovorila.

– Misli da može da me diskvalifikuje, klošarka bosanska – rekla je Milena Kačavenda, što je izazvalo burne reakcije među fanovima pomenutog rijalitija.

– „Sramota šta izgovara“, „Momentalna diskvalifikacija za Milenu“, „Nije u redu da ovako priča, odmah da se sankcioniše“ – samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod video snimka.

Sukob Aneli i Janjuša


Podsećanja radi, Kačavenda je na kratko nedavno napustila Belu kuću zbog smrti majke.

Kuma je očekivala da će se ovo desiti, ali ju je ipak vest da je umrla majka Milene Kačavende i te kako pogodila, pa je u suzama napustila Šimanovce i Belu kuću. Pre nekoliko dana je takođe izlazila iz rijalitija kako bi obišla majku u bolnici gde je završila nakon pada.

Pročitajte: Miona Jovanović pretučena zbog poznatog fudbalera- Napravili su joj sačekušu

Pre nego što je umrla majka Milene Kačavende, kuma se srela i sa lekarima koji su joj otvoreno rekli da je stanje njene mame jako loše i da nisu optimisti kada je oporavak u pitanju. S tim u vezi ne čudi što je Milena poslednjih dana bila tužna i zabrinuta.

Milena Kačavenda sahranila majku

– Lekar je sve rekao, ja ne mogu ništa da uradim. Lakše mi je što sam ovde u rijalitiju jer sam svakako nemoćna da pomognem majci. Deca su mi stabilno, a ona… Pa bori se. Ovde sam izopštena iz svih situacija, a znam da bi ona volela da budem jaka i da ovde da nastavim da se borim – ispričala je Milena u suzama i dodala:

Umrla majka Milene Kačavende

Ata ImagesATA IMAGES

– Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora. Mrzim te momente gde si nemoćan. Ona je meni bila sve, podržala me je da uđem ovde, rekla mi je da uđem.

Pročitajte: Skandal na sahrani majke Milene Kačavende- Nastao haos oko groba, kuma u šoku

– Ona je mene gledala ovde, osećam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se – ispričala je kuma.

Još iz kategorije