Skandal na sahrani majke Milene Kačavende: Nastao haos oko groba, kuma u šoku

10.04.2024

18:00

By

Grob majke Milene Kačavende

Printskrin/Youtube

Milena u suzama

Grob majke Milene Kačavende obavijen velom misterije

Milena Kačavenda, čuvena kuma rijalitija Zadruga, vratila se u Elitu, nakon što je sahranila majku na Bežanijskom groblju. Čim je ušla, ona je sela sa svojim prijateljima elitarima i ispričala im utiske iz spoljnog sveta, a potom je priznala i da grob majke Milene Kačavende sa sobom nosi misterioznu tajnu.

Grob majke Milene Kačavende zbunio rijaliti kumu

Milena je sela sa Markom Đedovićem i do detalja mu ispričala kako se osećala u spoljnom svetu nakon što je njena majka preminula, a onda se dotakla preminule majke koja ju je bacila na muke. Drugim rečima, rijaliti takmičarka ispričala je svojim rijaliti cimerima da joj je grob majke Milene Kačavende zadao more problema i birokratskih peripetija.

Grob majke Milene Kačavende

Imala sam trista problema sa sahranom. Keva je imala dva grobna mesta na svoje ime, a htela je da bude sahranjena sama. Kažu mi da dođem da prepoznam telo u osam ujutru. Oni kopaju u mraku, čovek me pita: „Mogu li da se slikam sa Vama, moja žena Vas mnogo voli“ – istakla je Kačavenda u vešernici.

– Bože svašta… Nije se valjda slikao? – začudio se Marko.

– Ne sećam se – rekla je ona govoreći o problemu koje joj je zadao grob majke Milene Kačavende.


Pročitajte i – Haos na sahrani majke Milene Kačavende – Kuma grca u suzama, ne može da dođe sebi

Milena je takođe ispričala Đedoviću i da je bila predmet hejta napolju jer mu je, u momentu kada je saznala da joj je majka umrla, tražila da joj kupi cigarete:

– Znate koji hejt sam dobila jer sam tražila da mi se kupe cigarete… Kao zona sumraka… Ja sam u totalno bestežinskom stanju. Znaš, prošlo je vreme, nisam je viđala… Sreća pa sam ono izašla da je vidim. Jutros sam upalila sveću, kao da sam došla kod neke komšinice – ispričala je Kačavenda, pa ispričala Marku Đedoviću koliko je ganula njegova majka:

Pročitajte i – Milena Kačavenda hitno napustila rijaliti – Smrt je stigla brže nego što je i slutila

– Noć pred sahranu, dolazi cveće. Ja rekoh neki fan… Kad ono venac… Tvoja majka poslala venac. Ona je kraljica – ispričala je Milena.

 

 

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije