Muž je ostavio u najtežim danima: Voditeljka Slagalice saznala da boluje od karcinoma dojke

19.02.2024

21:30

By

Voditeljka Slagalice Milica Gacin

Voditeljka Slagalice Milica Gacin pričala o teškim trenucima

Voditeljka kviza Slagalica na Javnim servisu ostala je sama kada joj je bilo najteže u životu. Milicu Gacin suprug je ostavio sa dvoje dece u momentu kada se suočila sa najtežim saznanjem u životu.

Voditeljka Slagalice Milica Gacin pričala o teškim trenucima kroz koje je prošla

Naime, Milica je saznala da boluje od karcinoma dojke i tada se zbog toga povukla sa malih ekrana. Ipak, na svu sreću karcinom nije bio maligni, pa joj je to dalo tračak nade i snage da se u tu borbu upusti sama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

– Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom, koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor – započela je Milica Gacin svoju ispovest i dodala:

Pročitajte: Bila je sa našim kumom, onda je meni otela muža- Prva žena Žike Zane o detaljima njegovog braka sa Jelenom

– Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora. Posle druge operacije pitala sam doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio: „Zato što se nerviraš“. Potpuno staloženo mi je ispričao da se ne vredi nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako kako odreaguju – dodala je lepa voditeljka i dotakla se supruga koji ju je napustio:

– Ja sam iz vojvođanske kuće, htela sam da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se dogodilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je:


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

– Ja ovo više ne mogu, meni je teško“okrenuo se i otišao – ispričala je voditeljka jednom prilikom u video snimku koji je objavila na svom „Instagramu“.

Milica je posle razvoda ostala sama sa ćerkama i nastavila da ih sama odgaja.

Još iz kategorije