Dušica Jakovljević se nakon svega javno obratila Milici Mitrović: Imala je jasnu poruku

08.05.2024

12:00

By

Dušica Jakovljević čestitala rođendan Milici Mitrović

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Dušica Jakovljević čestitala rođendan Milici Mitrović

Dušica Jakovljević se juče oglasila na svom Instagram proflu, gde je podelila fotografiju čelnice Pink televizije – Milice Mitrović.

Dušica Jakovljević čestitala rođendan Milici Mitrović, ovo su detalji

Naime, Milici je danas rođendan, te se tim povodom oglasila i voditeljka.

Nakon nekoliko meseci rada na Hajp televiziji, Dušica Jakovljević dobila je otkaz, te se iz tog razloga vratila u ružičasto jato.

Dušica Jakovljević čestitala rođendan Milici Mitrović

Iako je javnost interesovala odnos čelnika Pinka i Dušice koja nije imala lepe reči za njih kada je odlazila, ovim gestom voditeljka je jasno stavila do zanja da je sve u najboljem redu.

Prošle nedelje kao bomba u medijima je odjeknula vest da je voditeljka Dušica Jakovljević dobila otkaz na TV Hype. To je potvrdio i direktor Hype produkcije Saša Mirković, a i Dušica se oglasila i iznela detalje tim povodom, pa više nema dileme da je njena saradnja sa Mirkovićem završena, pa je posao Dušice Jakovljević sada navodno ponovo vezan za Pink TV.


Pročitajte: Prve fotografije Mc Stojana i Zorane Mićanović- Pevač zaljubljen u 22 godine mlađu devojku

Kako dalje prenose mediji, samo dan nakon što je i sama potvrdila odlazak sa Hajp televizije, posao Dušice Jakovljević više nije bio upitan, niti pod znakom pitanja. Naime, voditeljka je uhvaćena ispred Pinka, a kako izvor za medije potvrđuje, uspela je da se vrati u ružičasto jato i potpiše ugovor sa Željkom Mitrovićem.

Dušica Jakovljević čestitala rođendan Milici Mitrović

– Dušica nije dugo razmišljala o otkazu koji je dobila, već je rešena da ne ostane bez ikakvog angažmana preuzela stvar u svoje ruke i stupila u kontakt sa Željkom i Milicom Mitrović.

Pročitajte: Dušica Jakovljević pristala na sve uslove- Otkriveni detalji ugovora sa Željkom i Milicom Mitrović

– Iako nije imala lepe reči za njegovu televiziju nakon odlaska, shvatila je da joj ništa drugo ne preostaje nego da pokuša da se vrati tamo gde je radila čitavu deceniju – navodi dobro upućen izvor.

Još iz kategorije