Ša će definitivno pobeći: Poznato kada Mionin bivši ulazi u Elitu, ima poseban zadatak

08.03.2024

16:30

By

Drugarica Mione Jovanović

ATA IMAGES

Ša i Miona

Mionin bivši ulazi u Elitu

Veza Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša je turbulentna i izaziva mnogo pažnje u javnosti. Svakodnevno dolazi do žestokih svađa i rasprava, a sada kako prenose mediji će doći do pravog haosa.

Mionin bivši ulazi u Elitu, isplivali svi detalji u javnost

Naime, reper često tvrdi da je glavni krivac za sukobe njega i Mione Stanislav Krofak, bivši dečko rijaliti učesnice.

Sada su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije da će Stanislav večeras ući u „Elitu“.

Kako se navodi na jednoj Instagram stranici, zbog toga što se često pominje u „beloj kući“ produkcija je navodno odlučila da pozove Stanislava da postane deo rijaliti programa. On je danas objavio fotografiju iz firzerskog salona, a prema pisanjima na društvenim mrežama, pripremao se za ulazak u „Elitu“.

Mionin bivši ulazi u Elitu

– Sprema se za večeras, ide tobogan, drži se Ša – stajalo je u opisu fotografije koju su fanovi rijalitija objavili.


Podsetimo, Stanislav je za „Blic“ otkrio da je uveren da bi reper napustio „belu kuću“ kada bi se njih dvojica suočili.

Pročitajte: FOTO Gala slavlje za naslednika- Prija sinu organizovala rođendan za pamćenje, torta na četiri sprata, desetine animatora

– Da uđem na pet dana tamo da vidimo kako bi pričao Ša sa mnom! Za tri dana bi pobegao! Nikad ne bih ušao za džabe u rijaliti, ne znam, videćemo… Njoj bi sigurno bio šok da me vidi! -rekao je on.

Naime, iako se još nije razveo od sadašnje supruge Vanje Aleksić, Ša je uplovio u vezu sa Mionom Jovanović. Ipak njegova bivša surpruga Vanja se nedavno oglasila i otkrila da ga je uhvatila u prevari.

Mionin bivši ulazi u Elitu

– Govori da je plakao Matoroj, a nisu se ni čuli dok smo bili zajedno. Našla sam mu poruke sa devojkama, a priča se da sam se ja sa nekim dopisivala. Miona se šokirala, a tek će biti šokirana kad vidi njegovo pravo lice. On je psihopata, ne znam kako iko može da mu veruje. Slavim dan kad sam ga se rešila.

Pročitajte: Ša u suzama- Saznao da se Miona muva sa drugim učesnikom, hoće da beži iz Elite

– Toliko sam bila loša, da je držao moju sliku svuda. Meni je žao devojke koja završi sa njim. On je bio taj koji je bio ljubomoran na sve i svakoga. Pravio je problem i kad se čujem sa majkom. Takva osoba ne može da se promeni.

Mionin bivši ulazi u Elitu

– Ćutala sam do pre tri dana, više mi na pamet ne pada to da radim. Svojim drugarima je rekao da sam ja abortirala dete, a zna šta mi se sve desilo. Ja ni danas ne mogu da se sa tim pomirim. Uoči svog rođendana sam izgubila dete – istakla je Vanja.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije