FOTO Gala slavlje za naslednika: Prija sinu organizovala rođendan za pamćenje, torta na četiri sprata, desetine animatora…

07.03.2024

10:15

By

Recept Aleksandre Prijović

Ata images

Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović

Sin Aleksandre Prijović sinoć je proslavio peti rođendan

Sin Aleksandre Prijović, Aleksandar juče je napunio pet godina, a roditeji su ovim povodom organizovali spekaktukalno iznenađenje za svog naslednika. U jednoj igraonici u Beogradu sve je bilo ukrašeno u motivima spajdremena kog mali Aleksandar očigledno obožava.

Sin ALeksandre Prijović od roditelja dobio bajku

Mama Aleksandra Prijović i tata Filip Živojinović potrudili su se da Aleksandar uživa u svom danu i da sa svojim drugarima provede onako kako on želi.

Za ovo slavlje bilo je zaduženo minimum deset animatora, među kojima je bilo od spajdermena do Hulka, tj svi oni koje mali Aleksandar obožava.

Torta je bila pravi spektakl, na četiri sprata, a na vrhu se nalazio spajdermen, dok su svi kolači koji su bili dodatno uz totu kao omiljeni dečiji slatkiši bili sa motivima Spajdermena.

Pročitajte i: Otkriveno kakav je brak Viki i Tašketa: Ovako se ponaša prema njemu pred svima, mnogi nisu slutili

Ponosni roidtelji Filip i Prija nisu kili sreću i zadovoljstvo pa su takođe ućivali u proslavi, a tu je bila i baka Zorica Nakić koja je takođe bila ponosna na svog unuka.


Podsetimo, Aleksandra je nedavno pričala koliko uživa u ulozi majke i kako ne želi da se odvaja od svog sina pa ga stoga vodi i na turneje.

Pročitajte i: Ovo su svi čekali: Aleksandra Prijović javno progovorila o prinovi, pomenula i pol bebe

– Sve je teže. Aleksandar sada priča pa postavlja pitanja gde idem, zašto idem… Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, verujte mi da mi je veoma teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide – ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije