Porodica moli Mioninog bivšeg dečka za pomoć: Nastaće haos

20.01.2024

12:00

By

Mionin bivši dečko

Mionin bivši dečko u kontaktu sa njenom porodicom

Ša i Miona se svakodnevno se svađaju i reper se sada boji da će ga ona ostaviti nakon što je saznala da je roditelji ne podržavaju. Kako se šuška, Mionina porodica svim silama pokušava da ubedi njenog bivšeg momka MMM borca Stanislava Krofaka da uđe u Elitu na nekoliko sati i da popriča sa njom.

 

Mionin bivši dečko prolazi kroz teške trenutke

Oni se nadaju da će mlada pevačica kada ugleda bivšeg momka i kada sa njim popriča da shvati da je vreme da zauvek ostavi Ša! Njena mama je očajna i nikad neće prihvatiti Ša za zeta, a sada se plaši da će on da uništi njenu ćerku kao što je Taru Simov i bivšu ženu Vanju.

Mionin bivši dečko

– Mionini jako vole Stanislava i pokušavaju da ga ubede da uđe samo da popriča sa Mionom na sat vremena. Kao što je Matea razgovarala sa Matorom, tako da uđe i on. Misle da ako ga vidi Miona da će da ostavi Ša. Oni Ša ne mogu da smisle, nadaju se da se Stanislav i ona pomire, zsto ga i ubeđuju da popriča sa njom. Kada bi se videli i zagrlili shvatili bi koliko se vole i dalje. Ša loše utiče na Mionu, njena mama je očajna.

Pročitajte: Aneli napustila Elitu- Janjuš zabrinut ; Da nije nešto zbog mene

Mionin bivši dečko


– Čovek ima toliko godina, on se svađa, on prebacuje, ono ponašanje je neprimereno i za decu od deset godina, kamoli za njega. Mionini samo žele da se ona dozove pameti i misle da bivši može tu da im pomogne, kaže izvor blizak Mioninoj porodici.

Još iz kategorije