Miona Jovanović privedena: Krala od pevačice, odmah prijavljena policiji

30.04.2024

19:00

By

Majka Mione Jovanović

ATA IMAGES

Miona

Miona Jovanović privedena zbog krađe, isplivali detalji

Miona Jovanović navodno je u prošlosti čuvala dete poznate pevačice, prenose domaći mediji,

Pre nego što je dobila želju da se bavi pevanjem i bude rijaliti učesnica, Miona je navodno radila razne poslove da bi zaradila za svoje potrebe.

Miona Jovanović privedena zbog krađe, isplivali detalji u javnost

Preko veze je došla u kuću poznate folk pevačice da bi čuvala njenu ćerku dok ona ima nastupe van Srbije.

– Miona se predstavlja kao dobra i fina mamina i tatina devojčica. Nenadu Aleksiću Ša je prodala priču da je bezgrešna i da je rasla pod staklenim zvonom. Ali stvarnost je mnogo drugačija. Naime, ona se na razne načine snalazila za novac, da ne odskače od svojih vršnjaka.

Miona Jovanović privedena zbog krađe

M.M./ATAImages

– Želela je pare i lep život, a njeni nisu mogli da joj priušte sve što je htela. Miona nije imala problem da radi sezonske poslove i da zaradi za ono što je zacrtala, ali nikada nije krala, pa smo svi bili u šoku kada se to desilo – počinje priču njena prijateljica koja je upućena u njen privatan život i nastavlja:


Pročitajte: Isplivalo na videlo, Saša Popović branio Suzani da nastupa- Konačno otkrili istinu

– Kada je bila tinejdžerka, pružila joj se šansa da radi kao bebisiterka kod poznate pevačice. Miona je obožavala tu pevačicu, a i ona nju. Ta pevačica je poznata i popularna, svi je znate, ima mnogo para. Miona je kod nje bila kao bubreg u loju.

Miona Jovanović privedena zbog krađe

– Davala joj je stalno novac i pored plate. Nekoliko meseci je bila kod nje. Imala je sve što je mogla da zamisli. Pored novca davala joj je poklone i plaćala putovanja.

Pročitajte; Miona Jovanović pretučena zbog poznatog fudbalera- Napravili su joj sačekušu

– Miona je jednom prilikom videla gde pevačica drži novac i nije odolela, a da ne uzme koju novčanicu – koji je na kraju otkrio kako je Jovanovićeva završila i u zatvoru:

– Kada je pevačica stekla veliko poverenje u nju, Miona je počela da se opušta. Vremenom se totalno opustila i stalno je uzimala novac jer je znala gde je pevačicin štek. Ona je primetila da joj novac nestaje, postavila je kamere u stan, koje su snimile Mionu kako krade. Prijavila ju je i bila je privedena. Nedaj Bože da ta pevačica dođe da peva u „Elitu“ na žurku, ko zna šta bi se desilo – kaže izvor za „Republiku“.

Još iz kategorije