Komšije otkrile sve, a porodica se sakrila: Ovo je kuća Mione Jovanović u Kragujevcu

25.03.2024

09:03

By

Drugarica Mione Jovanović

ATA IMAGES

Ša i Miona

Kuća Mione Jovanović u Kragujevcu

Pevačica Miona Jovanović jedna je od glavnih akterki „Elite“. Naime, otkako je započela turbulentnu vezu s reperom Nenadom Aleksićem Ša, zbog kog je preko noći zaboravila svog dečka, MMA borca Stanislava Krofaka, koji ju je ispratio u Šimanovce.

Kuća Mione Jovanović u Kragujevcu, komšije se prve oglasile

Kada su stupili u vezu on je i dalje bio papirološki oženjen, a njihova ljubavna priča se dodatno zakomplikovala kada se u Belu kuću uselio i Stanislav.

On ima podršku Mioninih roditelja, za razliku od Nenada, za kog neće da čuju, što su Mioni jasno stavili do znanja 31. decembra, kada su je posetili u rijalitiju – od tada se ne oglašavaju za medije, pa su danas izbegli da se pojave pred kamerama Pinka, a ljudi bliski njima kažu da im teško pada sve kroz šta im ćerka prolazi u „Eliti“.

Kuća Mione Jovanović

– Viđam ih, njen otac je bio sa mnom u školi. Ona je smirena, tera svoje, ima svoj program. Staložena, mirna, a sad, što je lepa, pa svi pate za njom, to je druga stvar – rekao je jedan komšija, dok je drugi negodovao zbog njene veze sa reperom.

Pročitajte: Razvodi se Đanijev sin, snajka presekla- Slađa se oglasila i otkrila detalje

– Ne znam šta joj treba s onom budalom da ima posla! To joj nije trebalo – naveo je drugi komšija.


Kuća Mione Jovanović

Još jedan Kragujevčanin dao je svoj komentar i takođe nije imao lepo mišljenje o Nenadu.

– Ša je jedan običan beogradski mangup koji je feminiziran, za mene. Ja sam Kragujevčanin, tu sam rođen. Ne znam šta je tražila sa njim. Šta je taj Ša, ko je on?! Šta, Ša?! Mangup beogradski?!

Kuća Mione Jovanović

– Pa i mi smo beogradski mangupi, a živimo ovde, u Kragujevcu, ovde smo poreklom. Ona je devojka na mestu, samo je njena greška što je uopšte sa njim bila.

Pročitajte: Stanislav je presudio- Raskinuli Miona i Ša, haos u Beloj kući

– On je više puta tamo učestvovao, on je neki Ša, reper, šta je?! – istakao je jedan građanin.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije