Bivši zadrugar izneo šok detalje o Mioni Jovanović: Htela je da spava sa mnom

23.04.2024

15:04

By

Majka Mione Jovanović

ATA IMAGES

Miona

Prošlost Mione Jovanović izazvala dosta komentara

Miona Jovanović privlači dosta pažnje zbog svog učešća u rijalitiju Elita, ali prvenstveno zbog svoje veze sa Nenadom Aleksićem Ša.

Bivši učesnik „Zadruge 3“ Edis Fetić izneo je šok detalje u javnost o pomenutoj rijaliti učesnici.

Prošlost Mione Jovanović izazvala dosta komentara u javnosti

Naime, Edis Fetić je suprugu prevario u rijalitiju sa starletom Draganom Mitar, a sada je otkrio i detalje odnosa sa Mionom Jovanović koja je trenutno u „Eliti“ i tu je započela vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Pročitajte: Ponovo ostala bez posla- Dušica Jakovljević dobila otkaz na Hajpu, vlasnik sve otkrio

– Čovek (Ša) je sve u pravu, sve to što on govori, sve je u pravu. Druga priča je što on ostaje u odnosu, on ubeđuje nju uporno. Sa Mionom sam bio u trećoj sezoni, ona je meni baš takva, ništa ne folira. Ona je baš takva kakva jeste, hladna i to je to. On je nju odabrao, nije mu je opština dodelila.

Prošlost Mione Jovanović

M.M./ATAImages

– Tebi šest puta dnevno nešto ne valja i meni bi dosadilo… Skoro su mi slali taj njen klip, kada je rekla da bi spavala sa mnom, jao druže, nemoj mi to, samo mi još ti trebaš. Ja se toga ne bih setio da mi nisu poslali klip. Ne, nije bila s mojim drugovima, oni su svi fini, verni, oženjeni – rekao je Edo, a onda je dao svoj sud o tome da li će ljubav Mione i Ša.


– Ša je naporan. On traži pažnju i to je meni okej, on pruža pažnju, baš pruža. Sve što može, on iskoristi, posvećen je maksimalno. Pogrešno je izabrao, ona sama sebi ne posvećuje pažnju, a ne njemu.

Pročitajte: Miona Jovanović pretučena zbog poznatog fudbalera- Napravili su joj sačekušu

– Ako posle mesec dana, njima je odnos na: „Ša brate“, onda te to stvarno ohladi. Čime ti je druže pokazala da te voli?! Po meni, ona ništa nije pokazala…Stanislav mi je kao dečkić koji je tamo zalutao.

Prošlost Mione Jovanović

– Nije ni Stanislav nešto viši od Ša. On je nerazumljiv, prebrzo govori, on je ušao da vrati Mionu?! Kada me pitaš njegov cilj ulaska, reklama, šta reklamiraš?! Da budeš poznat, da budeš prepoznatljiv. Ako gledamo ono što se desilo, onda je Maja, nije ni pogledao Mionu – rekao je Edis nedavno na Red TV.

Još iz kategorije