Isplivalo na videlo, Saša Popović branio Suzani da nastupa: Konačno otkrili istinu

30.04.2024

18:04

By

Saša Popović branio Suzani da nastupa

Saša Popović branio Suzani da nastupa

Saša Popović godinama je deo estradnog neba, koji je, jednim delom, sam napravio, a mnogi ne znaju da je pre Grnd produkcije bio i kompozitor.

Saša Popović branio Suzani da nastupa, izašlo na videlo

Javnost ga je upoznala kao harmonikaša grupe „Slatki greh“, međutim, on je iza kulisa komponovao brojne hitove za Lepu Brenu, a potom i za Zlatu Petrović, kuma Jašara Ahmedovskog, te nije izostao ni hit za njegovu suprugu Suzanu Jovanović.

Malo ko zna da je za Suzaninu pesmu „Tetovaža“ napisao muziku, dok je svoje prste umešao i Dragan Stojković Bosanac koji je radio aranžman.

Pročitajte: Ovo će oduševiti sve porodice- Suzana Jovanović podelila recept kojem niko ne može odoliti (VIDEO)

Iako se pisalo da je Saša nagovorio Suzanu da se povuče sa scene, pevačica je to oštro demantovala.

Saša Popović branio Suzani da nastupa

Photo: M.M./ATAImages

– To Saša nije tražio od mene, ja sam tako odlučila, a on je kao i ja njemu uvek bio podrška. Rekao je tada: „Ljubavi, ako tako želiš, ti se povuci, posveti se deci, domu, a ja ću da radim“. Tada smo stvarali Grand i njemu je trebala podrška, ali kada znate da vam je kod kuće sve u redu, onda vam nije teško – rekla je Suzana i dodala da se zbog te odluke ne kaje.


Saša Popović branio Suzani da nastupa

– Nije mi žao zbog pauza, ja sam porodičan tip i ne mogu da pobegnem od svoje prirode. Volim porodicu, supruga, decu i ne želim da mi iko taj moj mir i tu oazu pokvari. Ja biram sada gde idem, s kim ću da se družim, šta ću da kažem i hvala Bogu da sam došla u tu situaciju – istakla je Popovićeva lepša polovina.

Pročitajte: Put do muškog srca vodi preko stomaka- Suzana Jovanović podelila recept za jelo kojem ni Saša Popović ne može da odoli VIDEO

Sale je nedavno objasnio i kako su oboje mnogo radili kada su počeli da se zabavljaju, zbog čega mu je supruga falila.

Još iz kategorije