Prepolovila se: Milica Milša otkrila kako je smršala 10 kg za tri meseca

01.06.2022

10:25

By

Milica Milša

Instagram

Milica Milša drastično smršala

Zvezda serije „Igra sudbine“  Milica Milša otkrila je da je uspela sa smrša 10 kilograma.

Ona je pre tri meseca čvrsto odlučila da smrša do žurke koju je imala prošle nedelje povodom 500. epizode serije „Igra sudbine“.

Otkad sam prestala da jedem velike porcije, drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije –  istaklla je glumica za Hit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Milica Milša primenila drugačiji stil života

Kako kaže glumica, uspela je da smrša iako ima tri obroka na dan.


 

– Više ne doručkujem po pekarama i izbegavam hranu koju nam donose na snimanje. Ne odričem se obroka, samo ne jedem proste šećere i belo brašno. Nekad radim i po 12 sati dnevno, tako da ne stižem da kuvam, ali naručujem zdravu hranu. Za doručak jedem ovsenu kašu, ili jaja, ili integralne projice. Za ručak volim junetinu ili teletinu sa povrćem. Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca – otkrila je glumica.

Glumica objašnjava zašto je rešila da promeni stil života.

Odlučila sam se za ovakvu ishranu više zbog zdravlja nego zbog linije. Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora, a onda ćemo Žarko i ja da se opustimo- kazala je Milica.

Pročitajte: Milica Miliša: Žarko je moj univerzum, bilo je strašno dok je bio u bolnici

IZVOR: Blic

SLIKE: Instagram,

Još iz kategorije